Mlebu

🔍

EN

X

Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Grenada lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Grenada kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Grenada
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Grenada
  • ● Visa emas ing Grenada
  • ● Paspor nomer loro saka Grenada
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Grenada kanthi investasi ing real estate

Best Agen Kewarganegaraan dening Investasi ing Grenada lan Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Grenada lan makelar kanggo program kewarganegaraan real estate ing Grenada bisa digunakake kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Kewarganegaraan dening agen Investasi kanggo Grenada nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Grenada, program Kewarganegaraan dening investasi ing Grenada, program Kewarganegaraan dening investasi ing Grenada, kewarganegaraan nomer loro kanthi investasi ing Grenada, kewarganegaraan ganda kanthi investasi ing Grenada, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Grenada , Kewarganegaraan permanen kanthi investasi ing Grenada, Kewarganegaraan sementara kanthi investasi ing Grenada, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Grenada, Skema kewarganegaraan kanthi investasi ing Grenada, Karesidenan kanthi investasi ing Grenada, Program residensi dening investasi ing Grenada, program residensi dening investasi ing Grenada, kaping Pendhudhuk kanthi investasi ing Grenada, dual Residensi kanthi investasi ing Grenada, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Grenada, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Grenada, program residensi ekonomi ing Grenada, residensi kanthi skema investasi ing Grenada, residensi kanthi skema investasi ing Grenada, nomer loro paspor ing Grenada, pas nomer loro program olah raga ing Grenada, program paspor nomer loro ing Grenada, paspor nomer loro ing Grenada, paspor nomer loro lan paspor nomer loro ing Grenada, paspor diplomatik nomer loro ing Grenada, paspor nomer loro nganggo investasi ing Grenada, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Grenada, skema paspor nomer loro ing Grenada, nomer loro skema paspor ing Grenada, visa emas ing Grenada, visa emas ing Grenada, program visa emas ing Grenada, program visa emas ing Grenada, visa emas nomer loro ing Grenada, program visa emas nomer loro ing Grenada, visa emas ganda ing Grenada, kewarganegaraan lan visa emas ing Grenada, residensi lan visa emas ing Grenada, kewarganegaraan visa emas ing Grenada, skema visa emas ing Grenada, skema visa emas ing Grenada.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Kewarganegaraan kanthi investasi ing Grenada kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Grenada kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi: $ USD 150,000

Pambuka Grenada lan Kewarganegaraan dening Investasi

Grenada ana ing Karibia Kidul, 12 derajat sisih lor khatulistiwa lan ing sangisore sabuk badai. Topan ora umum. Pulo vulkanik sing miring lan duwe alas udan sing mewah kanthi sepuluh kaskut sing penting. Pesisir lan karang sing atos ing pulau kasebut nglindhungi bagean penting ing sisih Atlantik saka ombak kolosal, lan sisih Karibia sepi. Luwih saka setengah pulau kasebut minangka alas sing ora ana cacat, lan sisa wilayah alas mung akeh pedunung. Minangka asil malang sing asri, ana perspektif sing apik tenan ing kabeh panggonan. Gunung-gunung sing apik banget, lembah-lembah sing mekar, lan samodra sing apik banget katon katon ora dikarepake nalika lurung-lurung nyebrang geografi sing akeh. Sanajan kabeh urip untamed normal, Grenada minangka salah sawijining pendhudhuk Penyu Kulit Balik Laut sing penting ing Karibia. Penyu Laut Kulit Balik minangka reptil nomer papat paling gedhe ing donya, bisa tuwuh nganti 6 kaki, lan bobote nganti 2,000 lbs. Saben taun ing sekitar 700 lan 1,000 omah dipasang ing sisih lor pulau kasebut. Masyarakat lokal lan uga individu saka endi wae jagad iki nonton acara sing luar biasa iki lan milih menehi tag, sinau, lan nglumpukake informasi penting babagan spesies sing wis rusak iki.

Alam ngontrol pulau iki, nanging uga ana kagiyatan kegiyatan lan papan kanggo ditliti. Konser, regattas kapal pesiar sing beda-beda, Museum Nasional, kilang rum kuna sing digunakake, kebon sing apik, lan domain sing bisa digunakake kanggo nggawe kakao, pala, lan macem-macem rasa, produk organik, lan sayuran, nyenengake kabeh tamu lan warga lokal. Grenada bisa uga duwe kolam renang paling apik lan nylametake wilayah kasebut kalebu wilayah bencana ing Bianca C, lan uga diarani Titanic of the Caribbean. Iki uga dadi taman utama model rendhem ing donya. Grenada minangka salah sawijining asale saka pulau Karibia sing sederhana yen bisa tuku perlindungan tropis kanggo prau. Akeh wong ngangkut kapal ing Grenada nalika musim badai tropis. Ana jaringan yachting / jelajah sing gedhe banget. Wolung marinir ndandani lan mbenakake administrasi, njaga lan nyedhiyakake prau cilik nganti supereach 300 kaki.

Angin angin sing menang bisa njaga suhu ing kisaran 70 lan 88 derajat (normal 77 nganti 81 derajat) lan musim blustery bisa diarani musim ijo. Sanajan umume udan udan wiwit April nganti Nopember, udan cekak - umure tetep kurang saka 15 menit. Grenadians kanthi umum nemokake struktur sing bisa dilindhungi kanggo sawetara wektu, nggawe wektu sing ilang karo warta lingkungan, lan sawise banjur maju nalika srengenge bali. Nalika nyedhak menyang alas udan, udan deres lan saya asring.

Kutha Ibu Kota, St. George, minangka papan sing rame kanggo kabeh bisnis lan blanja, lan sawise iku, mung bakal nempuh alam. 58% wong urip ing utawa sakiwa tengene St. Georges utawa Grenville, "kutha" utama liyane ing pulau kasebut. Umume wong liya, kalebu bekas tepuk, urip utawa cedhak karo pesisir. Grenadians mbukak, ngundang lan cahyane ora bisa nahan. Kabeh wong wis kenal karo wong liya nalika lagi cedhak dina. Demi potensi sukses sing ana ing garis lan metodologi individu sing diperbarui, dheweke negesake esuk, lan kabeh wong sejajar ngucapake selamat esuk. Pancen angel banget kanggo ngrasakake medeni banget yen kabeh wong pengin slamet ing ngendi wae sampeyan lunga. Aku nelpon restoran sing cedhak ing sawijining dina Minggu kanggo mriksa apa kita bisa mangan ing kana. Pemilik wangsulan lan ujar, "Kita dina iki ditutup, nanging manawa sampeyan ora sopan, aku bakal menehi sampeyan panganan." Asosiasi semacam iki normal ing Grenada. Individu ngupayakake khusus kanggo mbantu. Nalika ninggalake kendaraan ing dalan sing lancip, kita kanthi ora sengaja ngeculake ban ngarep menyang saluran kothak sing mbukak lan jero. Balung kendharaan lagi glethak ing aspal. Nalika nyoba ngrampungake apa sing kudu ditindakake langsung, papat wong Grenadian kesandung, njupuk kendharaan, nyetel maneh, nutupi tutup, lan ngluncurake awake dhewe.

Kajaba iku, wektu kita kesasar nalika nyaranake cara liya liwat alas udan. Kaya sing dituduhake dening pandhuan, dalan kasebut langsung menyang kutha. Nalika mlaku-mlaku, kursus kasebut dadi sempit banget mula ora bisa dilanjutake. Bahan-bahan gunungan ing sisih kiwa ana ing sisih kiwa, lan pucuking sisih kiwa bubar. Nalika kita mikir babagan cara ngubengi dalan, ana wong sing ujar bakal muncul saka semak belukar lan ujar, "Sayang, apa sing sampeyan lakoni ing papan sing ora disengaja karo Gusti Allah iki?" Dheweke ngguyu cekak lan ngandhani yen dalane wis suwe ora aman lan ngalihake kita supaya maju. Rasa jaringan lan panyengkuyung iki nyerang pulau kasebut.

Grenadians pancen ketat ing umum, nanging iki minangka cara sing nyenengake lan nyenengake kanggo ngatasi urip. Dheweke ngakoni manawa urip iku perjuangan lan njaluk supaya Gusti Allah nyengkuyung. Dheweke duwe sesambungan individu karo Gusti Allah, nanging angel cedhak. Dheweke ora nyoba ngowahi individu liyane. Yen sampeyan takon apa bakal teka sesuk, tanggepan sing cocog yaiku "Pancen, mangga Gusti Allah" utawa "Insya-Allah."

Warisan lan konvensi iku penting. Melodi Calypso sing menehi analisis aktif babagan perkembangan anyar, Karnaval, Kontes, karya seni konvensional, musik Pan, obah-obah Afrika, lan drum drum dirayakake nalika Grenadians nyoba njaga sing paling apik kanggo nggawe novel pulau iki urip lan semangat nalika ngerteni industri lelungan , kemajuan, lan inovasi.

Grenadians seneng banget karo konvensi panganan ing lingkungane - utamane sajian umum sing enak, Oil Down. Diprodhuksi nggunakake klapa, iwak, pitik, callaloo, pangsit, lan rasa sing enak lan diasilake saka klapa sing digawe saos. Iku mung salah siji saka macem-macem panganan sing dipercaya. Cara lan rasa masak Afrika, Prancis, lan India ngrasakake panganan lingkungan.

Grenada dikenal minangka Pulo Spice amarga akeh rasa sing dikembangake. Iki ngasilake 33% pala ing saindenging jagad, lan dianggep akeh wong sing paling apik amarga rasa wangi lan permukaan sing asem. Nutmeg minangka bagean penting saka Grenada sing diajak nganggo spanduk umum lan rencana bangunan parlemen.

Rincian dhasar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Grenada

Investasi minimal kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi ing Grenada
USD 150,000 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Grenada
12.250USD USD
Tipe Program
Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Grenada
Jinis visa:
Kewarganegaraan langsung lan paspor
Wektu ngolah kewarganegaraan kanthi investasi Grenada
3 kanggo 4 sasi
Pendhudhuk permanen
Langsung
kewarganegaraan
Langsung
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga negara Grenada
diijini
Pilihan Investasi kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi Grenada

USD 220,000 Investasi real estate (saham winates) USD 150,000 sumbangan dana Transformasi Nasional (ora bisa dibalekake)

Napa njaluk kewarganegaraan kanthi investasi Grenada

Grenada nawakake program kewarganegaraan miturut investasi sing gegayutan karo wong-wong ing wilayah kasebut: Grenada nawakake siji-sijine paspor sing nggawe sampeyan berhak kanggo visa non-imigran menyang Amerika Serikat. Sampeyan uga mung negara Karibia sing duwe plancongan tanpa visa menyang China. Mesthine, program kewarganegaraan Grenada miturut investasi uga duwe kaluwihan program liyane ing negara kasebut, kayata proses sing cepet lan gampang, kesempatan kanggo nyakup anggota kulawarga cedhak ing aplikasi kasebut lan penghasilan bebas pajak ing saindenging jagad. Paling penting, Grenada duwe salah sawijining syarat investasi paling murah kanggo kabeh program Karibia.

Imigrasi kulawarga ing Grenada

Ngembangake bathi paspor Grenadian anyar menyang anggota kulawarga rakete ora angel. Sampeyan bisa nyakup pasangan, anak sing gumantung finansial sing umur kurang saka 25 taun, lan uga wong tuwa sing gumantung luwih saka 65 taun.

Program kewarganegaraan Miturut investasi ing Grenada insite

Program kewarganegaraan miturut investasi Grenada minangka salah sawijining sing paling cepet: sampeyan bisa duwe paspor anyar sajrone 3-4 wulan. Opsi pertama sampeyan yaiku sumbangan sing ora bisa dibalekake kanggo entuk kewarganegaraan Grenadian kanthi investasi. Opsi iki njamin prosedur sing paling cepet: keputusan digawe udakara 60 dina sawise kesepakatan, lan paspor wis siyap 10 dina maneh.

Pilihan sabanjure yaiku investasi ing real estate. Ing kasus iki, jangka wektu gumantung saka kemajuan proyek real estate.

Sajrone proses aplikasi, sampeyan ora prelu lelungan menyang Grenada. Nalika entuk kewarganegaraan, sampeyan bisa milih manggon ing njaba Grenada - mula sampeyan ora kudu mbayar pajeg kanggo penghasilan ing saindenging jagad.

Kewajiban finansial kanggo Grenada

Sumbangan sing ora bisa dibalekake menyang Dana Transformasi Nasional minimal USD 200,000 minangka cara paling gampang kanggo entuk kewarganegaraan Grenadian kanthi investasi. Yen sampeyan milih varian real estate, sampeyan kudu tuku properti saka proyek sing disetujoni pamrentah minimal USD 350,000, lan tetep paling ora 3 taun.

Kanggo pilihan real estate, ana biaya pamrentah tambahan 50,000 USD kanggo kulawarga sing dianggep papat wong.

Dhukungan klien kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Grenada

Tim Kita saka kewarganegaraan dening Agen Investasi kanggo Grenada lan kewarganegaraan dening Investment Pengacara kanggo Grenada nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Grenada kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Grenada, residensi kanthi investasi saka Grenada lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Grenada utawa Golden Visa saka Grenada utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Grenada utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Grenada, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Grenada utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Grenada lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Grenada lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Grenada:

Kita nyedhiyakake terjangkau Kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Grenada, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Grenada, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Grenada, Kewarganegaraan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Grenada, kewarganegaraan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Grenada lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Grenada

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Grenada menyang 37 Negara.

  • Visa emas ing Grenada nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Grenada menyang 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Grenada menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Grenada menyang 106 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Grenada.

  • Program visa emas ing Grenada nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Grenada nganti 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Grenada menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Grenada menyang 106 Negara.

Kewarganegaraan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Kewarganegaraan dening Investasi Grenada liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Grenada kanthi perspektif manawa klien kudu entuk laba investasi sing apik ing Grenada, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Grenada. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Grenada sing duwe rekam trek sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Grenada, sing ngasilake paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Grenada kanthi investasi ing real estate ing Grenada.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Kewarganegaraan Grenada dening Investasi

  • Kewarganegaraan dening Pengacara Investasi kanggo Grenada bakal nyedhiyakake pitulung dokumentasi rinci babagan sukses Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Grenada. Layanan standar Kewarganegaraan dening Investasi menyang Grenada kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Grenada utawa menyang Grenada, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge menehi rekomendasi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Grenada menyang klien kanggo entuk Kewarganegaraan Grenada lan kanggo nyuda risiko penolakan.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Grenada, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Grenada, kita mbutuhake salinan paspor anggota klien lan kulawarga sing dipindai.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Grenada. Pengacara khusus kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Grenada lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Grenada wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Grenada sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: 3 kanggo 4 sasi

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Grenada wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Grenada sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Kewarganegaraan kanthi investasi Grenada disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Kewarganegaraan kanthi layanan investasi ing Grenada menyang Individu utawa bisnis ing Grenada:

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Grenada ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Grenada.

    • kewarganegaraan dening program investasi kanggo Grenada ora ditawakake kanggo ngawasi teknis ing Grenada utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Grenada.

    • kewarganegaraan dening konsultasi investasi kanggo Grenada ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Grenada.

    • kewarganegaraan dening dhukungan investasi kanggo Grenada ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Grenada.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Grenada dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Grenada.

    • kewarganegaraan dening program investasi dhukungan kanggo Grenada ora kasedhiya kanggo individu kanggo Grenada sing urusan dagang, panyimpenan ing Grenada, utawa transportasi organ Manungsa.

    • kewarganegaraan dening investasi kanggo Grenada ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • kewarganegaraan layanan program kanggo Grenada dudu kanggo kultus Agama lan amal ing Grenada.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi ing Grenada ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Grenada.

    • Kewarganegaraan Kita pengacara ing Grenada ora ndhukung urusan bisnis ing obat-obatan ing Grenada.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu pancegahan kanggo nggawe dokumen AML kanggo klien Grenada lan KYC, nanging ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pihak berwenang ing Grenada kanggo disetujoni aplikasi kewarganegaraan dening investasi ing Grenada.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Kewarganegaraan kanthi investasi ing Grenada lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Kewarganegaraan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Grenada kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Grenada.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Kewarganegaraan internasional kanthi pengalaman investasi lan syarat legal Grenada, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Kewarganegaraan kanthi layanan investasi kanggo Grenada nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi kanggo Grenada.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Kewarganegaraan menyang Grenada ndhukung klien lan kulawargane kanggo Grenada.

    • Kasugihan Pengalaman

      Kewarganegaraan sing dialami dening pengacara investasi kanggo Grenada lan agen hukum kanggo Grenada sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses penanganan Grenada lan aplikasi sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Kewarganegaraan kanggo Grenada lan sawise disetujoni, anggota tim senior kita bakal kasedhiya kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Grenada

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Kewarganegaraan kanthi investasi kalebu Grenada, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen kewarganegaraan kanthi investasi menyang Grenada gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

  • Ngitung biaya kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Grenada

    Kanggo ngitung biaya Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Grenada, mangga isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umure. Amarga akeh klien kanggo Grenada, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Kewarganegaraan kanthi program investasi kanggo Grenada lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Grenada

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Grenada

    • Omah sing sementara ing Grenada

    • Pendhudhuk permanen ing Grenada

    • Kewarganegaraan Grenada

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Grenada

    • Pajeg ing Grenada

    bukaken Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan dening Investasi ing Grenada lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Grenada kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Grenada kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Grenada, kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan liyane nalika uga mbutuhake Grenada kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Kewarganegaraan kanthi konsultasi investasi kanggo Grenada, kita nyedhiyakake layanan bisnis, IT lan SDM uga ing Grenada, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Grenada sing nggawe kita toko mandeg kanggo Grenada lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengusaha kanggo Grenada kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Grenada kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Grenada lan internasional.

Perusahaan ing Grenada

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Grenada utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Grenada luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing Grenada

Sing butuh investor sing imigrasi menyang Grenada akun bank pribadi ing Grenada lan akun bank perusahaan ing Grenada, kita uga bisa ngrewangi akun bank offshore.

Gerbang pembayaran ing Grenada

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Grenada, kanggo solusi pembayaran digital ing Grenada kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Grenada utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Grenada yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Grenada kanggo miwiti cepet ing Grenada.

Layanan SDM ing Grenada

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Grenada bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Grenada free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Grenada

Sistem telpon bisnis kanggo Grenada bebarengan karo nomer virtual kanggo Grenada 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Grenada

Akuntansi, amarga rajin ing Grenada lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Grenada

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Grenada

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Grenada, bisnis persiyapan ing Grenada.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing Grenada ing ngisor iki

  • Desain Web ing Grenada

  • Pengembangan E-niaga ing Grenada

  • Pangembangan web ing Grenada 

  • Pangembangan blockchain ing Grenada

  • Pangembangan Aplikasi ing Grenada

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Grenada

  • SEO ing Grenada

Pengacara Kewarganegaraan dening Investasi ing Grenada

Kita nyedhiyakake kewarganegaraan kanthi solusi Investasi kanggo Grenada lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Grenada, kita minangka pimpinan, firma ukum kanggo Grenada uga duwe agen imigrasi paling apik ing Grenada, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien paling apik kanggo Grenada kanthi solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Grenada lan kulawargane. Kewarganegaraan dening tim investasi kanggo Grenada nyedhiyakake solusi sing digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan berencana miwiti registrasi perusahaan kanggo Grenada saka jarak adoh, surat hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Grenada. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa legalisasi dening konsulat Grenada.

Pitakon Paling Sering - Kewarganegaraan dening Investasi ing Grenada

Kewarganegaraan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Grenada

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Grenada


link kanggo Departemen Imigrasi Grenada , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Grenada
Kewarganegaraan dening Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan