Mlebu

🔍

EN

X

Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Georgia lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Georgia kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Georgia
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Georgia
  • ● Visa emas ing Georgia
  • ● Paspor nomer loro saka Georgia
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Georgia kanthi investasi ing real estate

Best Agen Kewarganegaraan dening Investasi ing Georgia lan Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Georgia lan makelar kanggo program kewarganegaraan real estate ing Georgia makarya bebarengan kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Kewarganegaraan dening agen Investasi kanggo Georgia nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Georgia, program kewarganegaraan kanthi program investasi ing Georgia, program kewarganegaraan kanthi investasi ing Georgia, kewarganegaraan nomer loro kanthi investasi ing Georgia, kewarganegaraan ganda kanthi investasi ing Georgia, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Georgia , Kewarganegaraan permanen dening investasi ing Georgia, Kewarganegaraan sementara kanthi investasi ing Georgia, Skema kewarganegaraan miturut investasi ing Georgia, Skema kewarganegaraan kanthi investasi ing Georgia, Residensi kanthi investasi ing Georgia, program residensi dening investasi ing Georgia, program residensi kanthi investasi ing Georgia, nomer loro Karesidenan kanthi investasi ing Georgia, dual Residensi kanthi investasi ing Georgia, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Georgia, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Georgia, program residensi ekonomi ing Georgia, skema residensi kanthi investasi ing Georgia, skema residensi kanthi rencana investasi ing Georgia, nomer loro paspor ing Georgia, pas nomer loro program olahraga ing Georgia, program paspor nomer loro ing Georgia, paspor nomer loro ing Georgia, paspor nomer loro lan paspor nomer loro ing Georgia, paspor diplomatik nomer loro ing Georgia, paspor kapindho kanthi investasi ing Georgia, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Georgia, skema paspor nomer loro ing Georgia, nomer loro skema paspor ing Georgia, visa emas ing Georgia, visa emas ing Georgia, program visa emas ing Georgia, program visa emas ing Georgia, visa emas nomer loro ing Georgia, program visa emas nomer loro ing Georgia, visa emas ganda ing Georgia, kewarganegaraan lan visa emas ing Georgia, residensi lan visa emas ing Georgia, kewarganegaraan visa emas ing Georgia, skema visa emas ing Georgia, skema visa emas ing Georgia.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Kewarganegaraan kanthi investasi ing Georgia kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Georgia kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi: $ 125,000 (padha 300,000 GEL)

Pambuka Georgia lan Kewarganegaraan dening Investasi

Komunitas kutha sing subur lan kutha-kutha sing apik banget, lapangan sing apik banget ngubungake gunung kanthi pantai pasir putih, saliyane swasana sing tenang sing ditawakake saben patang musim ndadekake Georgia dadi salah sawijining papan sing paling apik ing sisih Kidul. Ing saindenging negara, sampeyan bakal nemokake pangalihan utama, game trampil lan rekreasi, lan kafe sing menehi panganan saka saindenging jagad.

Napa urip ing negara Georgia? 

  1. Entuk visa kanggo Georgia

Langkah awal kanggo ngurmati urip ing negara Georgia yaiku njaluk visa, sing saiki wis luwih gampang.

Amarga ukum saka Georgia anyar sing digawe ing September 2014, luwih gampang entuk visa kanggo industri lelungan sajrone sawetara dina kanthi langkah dhasar ing negara sampeyan ing konsulat utawa departemen gerakan Georgia, utawa sampeyan bisa njaluk aplikasi kanthi sarana web.

Strategi sing cepet, bisa dipercaya, lan aman kanggo entuk visa online kanggo wong sing lelungan kanthi akeh, kanthi alesan apa wae. Piyambak, utawa karo kulawarga, utawa kanca, preduli kanggo bisnis utawa perawatan unik.

  1. Macem-macem jinis urip ing negara Georgia

Minangka gegayutan karo ide, pikiran, rencana pelayaran, minangka aturan, kita nggolek negara kanthi macem-macem cara cara urip, kayata bangsa sing sepi, utawa cara urip sing saiki sugih, utawa bisa uga urip tanpa untame.

Nanging, priksa manawa Georgia duwe kabeh. Pertemuan sing luar biasa ditahan kanggo diteliti.

Ana macem-macem gaya urip ing negara Georgia, siji liyane kanggo mbebasake semangat sampeyan babagan urip ing negara Georgia.

  1. Tbilisi, kutha sing paling apik ing Georgia

Tbilisi minangka ibukutha Georgia, kutha sing misuwur, sing diwarisake kanthi warisan Georgia sing apik lan struktur matematika Eropa sing lawas sing dihubungi kanthi gaya lapangan, duwe akeh sektor bisnis ing cedhak lan toko-toko cilik sing nyenengake, yaiku jantung Georgia sing akeh banget, lan mesthine , kekasih plancongan lan lokasine sing pertama nalika ngunjungi Georgia.

Kutha sing luar biasa kanthi perspektif sing nyakup ati, kanthi dalan winates, alun-alun, tlaga, lembah ijo, lan galeri, kayata, Museum Nasional Georgia, kanthi gudang lan aroma sejarah Georgia sing lawas, minangka outing singkat kanggo jaman kepungkur, lan malih, cara sing apik kanggo ngerteni latar mburi sejarah Georgia.

Sawise pengaruh cepet ing jaman kepungkur, ana Benteng Narikala asli, sing digunakake dening Persia lan emir Turki, wiwit jaman abad 4T. Manggon ing Georgia luwih apik, sampeyan bisa ngrasakake rasa lan semangat ing Chreli Abano sing dadi padusan anget ing Tbilisi sing penting karo udan Sulfur, yen sampeyan kepengin duwe sauna sing biasa uga pesenan ing situs web. sadurunge wektu disaranake.

Tbilisi minangka kutha gedhe sing fungsine, kanthi keputusan sing luwih gedhe lan mbukak lawang kanggo kabeh warga lingkungan, papan wisata, lan jaringan wong asing.

Populasi Georgia udakara 5 yuta, pancen gedhe, sanajan dalane sing lawas lancip, ora bakal rame kaya wilayah kutha gedhe, kayata Detroit utawa Los Angeles.

  1. Bangsa Georgia nggunakake radar belanja sampeyan

Nanging, iku penting kanggo ngerti "Apa urip ing negara Georgia cukup kanggo kabeh?"

Kabeh perkara sing dianggep, iki minangka "penyelidikan 1,000,000 dolar", bisa uga urip ing negara Georgia ora sedherhana uga uga larang regane.

Gumantung saka urip sampeyan lan kepinteran sampeyan ing papan sing apik banget Georgia diwiwiti saka pasar lapangan lawas lan toko-toko cilik menyang losmen sing paling larang kanthi gayane mewah.

Dhuwit Georgia minangka dhuwit Georgia.

sing migunani babagan Lari Georgia yaiku nyedhaki 0.35 USD. Ngunggahake warta kanggo para pelayaran, plancongan, lan sing jelas kanggo wong lokal uga pendhudhuk. Panganan lan omben-omben pancen cukup lan enak bebarengan.

Ora preduli, yen ora ana ing panganan dalan utawa ing restoran mewah. Uga, penginapan bangsa lan penginapan sing langka banget lan cocog kanggo bagean singa. Georgia ora duwe gaji paling murah sing diidini miturut pedoman ukum. Kaya ngono, pambayaran wulan utawa wulan normal kabiji nganti 500 Dolar AS. Iki minangka verifikasi liyane manawa urip ing negara Georgia cukup kanggo rong wong lokal lan tamu kasebut.

  1. Georgia sajrone jangka panjang

Nalika kita ngobrol kanthi awis, kemungkinan iki bakal narik kawigaten para spesialis finansial, kepiye manawa kita bisa ndeleng babagan struktur moneter Georgia.

Sing paling penting, umume populasi Georgia yaiku wong Georgia 85% lan minoritas wong Armenia, Azerbaijanis, lan liya-liyane.

Kita kudu mundur wektu kanggo nduwe tradisi sing beda ing Georgia sing bisa dingerteni manawa bangsa iki wis ngalami akeh masarakat wiwit Eropa lawas nganti jaman soviet.

lanskap sing nyenengake, macem-macem swasana, lan wilayah ing Segara peteng lan dalan sutra nggawa Georgia menyang bisnis anggur lan macem-macem usaha, kayata mineral pertambangan emas, perak, tembaga, lan wesi ing pegunungan Kaukasus.

  1. Asile Georgia

Sawise wektu soviet, pamrentah Georgia nyoba njupuk kapercayan sing gedhe banget kanggo mindhah struktur moneter menyang ekonomi sing ora diwatesi, sing mbukak lawang sing amba banget kanggo para spesialis finansial sing ora dikenal kanggo nggawe bisnis sing stabil ing iklim finansial sing cukup suwe. regejegan wong Georgia sadurunge wis dialami sajrone jangka panjang, utamane ing jaman Soviet.

Kajaba iku, industri lelungan lan perusahaan tani berkembang kanthi subur amarga asil saka macem-macem swasana, geografi, lan, jelas macem-macem periode lan balapan sing asli.

Bangsa sing nggumunake banget kanthi dhasar sing apik banget lan kapel, basilika, benteng kuno, tlaga, lan pantai lan udan mineral digawe ekonomi Georgia dadi akeh banget ing taun 2008, jumlah tamu wis ngluwihi luwih saka 4 yuta lan ngembangake langkah demi langkah.

  1. Industri tanah ing trobosan ing Georgia

Kita bisa ujar manawa nyelehake dhuwit menyang pedalaman minangka cara liya kanggo nggawa dhuwit amarga biaya sing murah, nanging kanggo nyewa kamar dhewekan yen sampeyan dadi pekerja utawa mahasiswa sing ora pati ngerti, kayata, sampeyan bisa mbayar 200 USD saben wulan sing regane larang ing Georgia, nanging regane paling larang banget tinimbang negara-negara Eropa liyane.

Kanggo ngrampungake, urip ing negara Georgia bakal dadi sisik skala sing sopan, sederhana, lan padhet.

  1. Warisan Georgia

macem-macem masyarakat terus-terusan ngasilake seger saka pola anyar plastik kanthi gaya, panganan, pangalihan apa wae. Biasane, panganan ing Georgia diidentifikasi karo cara urip masarakat Georgia sadurunge.

Konvensi umum yaiku nggawe "supra" minangka jinis blowout sing nyawiji saben kulawarga kanggo mangan lan ngrembug dina, sing jelas, anggur Georgia kalebu kanggo nambah cara adat urip ing negara Georgia lan gegandhengan karo Kristen Georgia oriental tutul

Rincian dhasar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Georgia

Investasi minimal kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi ing Georgia
125,000 (padha karo 300,000 GEL) USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Georgia
- USD
Tipe Program
Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Georgia
Jinis visa:
Ijin panggonan investasi
Wektu pangolahan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi Georgia
3 kanggo 4 sasi
Pendhudhuk permanen
Langsung ing program iki
kewarganegaraan
Sawise tetep suwene 5 taun
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Georgia
Watesan
Pilihan Investasi kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi Georgia

Investasi bisnis manca langsung ing entitas Georgia ing bidang kasebut Produksi Energi Perhotelan / Hotel & Resor / Layanan Logistik Real Estate

Napa njaluk kewarganegaraan kanthi investasi Georgia

Georgia dununge ana ing sisih wétan Segara Ireng, tegese dununge ana ing tapel wates Eropa lan Asia. Iki minangka papan sing cocog kanggo bisnis utawa relokasi kanggo iklim alus lan ekonomi berkembang,., Wiwit wulan Maret 2017, wargane bisa lelungan menyang negara-negara Schengen tanpa visa, sing nggawe kewarganegaraan Georgia kanggo sing njaluk visa Schengen sing gampang, skema kasebut yaiku efektif banget, kasedhiya kanthi sumbangan siji kanggo kabeh kulawarga.

Imigrasi kulawarga ing Georgia

Aplikasi sampeyan bisa nyakup anggota kulawarga sampeyan, tegese pasangan sampeyan lan kabeh anak gumantung ing umur 26 taun. Jumlah sumbangan kasebut ora kudu ditambah kanggo ngatasi prekara kasebut.

Program kewarganegaraan Miturut investasi ing Georgia insite

Sajrone kerangka program kewarganegaraan Georgia, sampeyan bisa dadi warga negara Georgia, yen sampeyan menehi sumbangan penting kanggo kas negara. Iki minangka pengeluaran sing ora bisa dibalekake mung siji, sing ngangkat kewarganegaraan
Prosedur aplikasi kasebut cepet banget, amarga entuk kewarganegaraan Georgia mung sewulan wiwit sumbangan lan aplikasi diajukake. Kewarganegaraan dobel ora diwatesi.

Jumlah hibah kasebut yaiku 125,000 euro, apa sampeyan ndhaptar anggota kulawarga.

Kewajiban finansial kanggo Georgia

Kanggo entuk kewarganegaraan Georgia, sampeyan kudu nyumbang 125,000 Euros (tanpa preduli, utawa bebarengan karo kulawarga). Sawise ngrampungake hibah, sampeyan bisa ndhaptar menyang Kantor Imigrasi kanthi bukti transfer.

Dhukungan klien kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Georgia

Tim Kita saka kewarganegaraan dening Agen Investasi kanggo Georgia lan kewarganegaraan dening Investment Pengacara kanggo Georgia nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Georgia kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Georgia, residensi kanthi investasi saka Georgia lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Georgia utawa Golden Visa saka Georgia utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Georgia utawa paspor kaloro, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Georgia, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Georgia utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Georgia lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Georgia lan residensi menengah.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Georgia:

Kita nyedhiyakake terjangkau Kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Georgia, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Georgia, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Georgia, Kewarganegaraan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Georgia, Kewarganegaraan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Georgia lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Georgia

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Georgia nganti 37 Negara.

  • Visa emas ing Georgia nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Georgia nganti 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Georgia menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Georgia menyang 106 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Georgia.

  • Program visa emas ing Georgia nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Georgia nganti 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Georgia menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Georgia menyang 106 Negara.

Kewarganegaraan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Kewarganegaraan dening Investasi Georgia liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Georgia kanthi perspektif manawa klien kudu entuk investasi sing apik ing Georgia, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Georgia. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Georgia sing duwe rekam trek sing apik lan properti ana ing lokasi sing apik ing Georgia, lan ngasilake paling apik.

Program residensi real estate paling apik kanggo Georgia kanthi investasi ing real estate ing Georgia.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Kewarganegaraan Georgia dening Investasi

  • Kewarganegaraan dening Pengacara Investasi kanggo Georgia bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan sukses Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Georgia. Layanan standar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi menyang Georgia kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Georgia utawa Georgia, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita tumindak amarga rajin, kanggo nyiapake laporan sadurunge menehi rekomendasi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Georgia menyang klien kanggo entuk Kewarganegaraan Georgia lan kanggo nyuda risiko tinolak.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Georgia, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Georgia, kita mbutuhake salinan paspor anggota klien lan kulawarga sing dipindai.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Georgia. Pengacara khusus kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Georgia lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Georgia wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Georgia sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: 3 kanggo 4 sasi

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Georgia wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Georgia sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi kanggo kewarganegaraan kanthi investasi Georgia disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Kewarganegaraan kanthi layanan investasi ing Georgia kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Georgia ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Georgia.

    • kewarganegaraan dening program investasi kanggo Georgia ora ditawakake kanggo ngawasi Teknis ing Georgia utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Georgia.

    • kewarganegaraan dening konsultasi investasi kanggo Georgia ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Georgia.

    • kewarganegaraan dening dhukungan investasi kanggo Georgia ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Georgia.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Georgia dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Georgia.

    • kewarganegaraan dening program investasi dhukungan kanggo Georgia ora kasedhiya kanggo wong ing Georgia sing urusan dagang, panyimpenan ing Georgia, utawa transportasi organ Manusia.

    • kewarganegaraan dening investasi kanggo Georgia ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • kewarganegaraan layanan program kanggo Georgia dudu kanggo kultus Agama lan amal ing Georgia.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi ing Georgia ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Georgia.

    • Kewarganegaraan Kita pengacara ing Georgia ora ndhukung urusan bisnis ing aparat obat ing Georgia.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML bisa ditemtokake kanggo klien kanggo Georgia lan KYC, nanging ora nampa tanggung jawab apa wae kanggo ditolak saka pejabat ing Georgia kanggo disetujoni aplikasi. kewarganegaraan dening investasi ing Georgia.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Kewarganegaraan kanthi investasi ing Georgia lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Kewarganegaraan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Georgia kanggo rencana investasi, imigrasi lan real estate ing Georgia.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Kewarganegaraan internasional kanthi pengalaman investasi lan syarat ukum Georgia, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Kewarganegaraan kanthi layanan investasi kanggo Georgia nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi kanggo Georgia.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Kewarganegaraan menyang Georgia sing ndhukung klien lan kulawargane ing Georgia.

    • Kasugihan Pengalaman

      Kewarganegaraan sing dialami dening pengacara investasi kanggo Georgia lan agen hukum kanggo Georgia sing menehi dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses penanganan Georgia lan aplikasi sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Kewarganegaraan kanggo Georgia lan sawise disetujoni, anggota tim senior kita bakal kasedhiya kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Georgia

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Kewarganegaraan kanthi investasi kalebu Georgia, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen kewarganegaraan kanthi investasi menyang Georgia gagal, ana 36 negara liyane sing kita lakoni, kita siyap karo rencana B.

  • Ngitung biaya kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Georgia

    Kanggo ngitung biaya Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Georgia, mangga isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien ing Georgia, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Kewarganegaraan kanthi program investasi kanggo Georgia lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Georgia

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Georgia

    • Omah sing sementara ing Georgia

    • Residence permanen ing Georgia

    • Kewarganegaraan Georgia

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Georgia

    • Pajeg ing Georgia

    bukaken Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan dening Investasi ing Georgia lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Georgia kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Georgia kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Georgia, kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Georgia kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Kewarganegaraan kanthi konsultasi investasi kanggo Georgia, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Georgia, sing ora bisa ditemokake kanthi siji payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Georgia sing nggawe kita toko mandhiri kanggo Georgia lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengusaha kanggo Georgia kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Georgia kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Georgia lan internasional.

Perusahaan ing Georgia

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Georgia utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Georgia luwih murah karo kita.)

Akun Bank ing Georgia

Sing butuh investor sing imigrasi menyang Georgia akun bank pribadi ing Georgia lan akun bank perusahaan ing Georgia, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Georgia

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Georgia, kanggo solusi pembayaran digital ing Georgia kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Georgia utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Georgia yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Georgia kanggo miwiti cepet ing Georgia.

Layanan HR ing Georgia

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Georgia bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Georgia free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Georgia

Sistem telpon bisnis kanggo Georgia bebarengan karo nomer virtual kanggo Georgia 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Georgia

Akuntansi, amarga rajin ing Georgia lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Georgia

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Georgia

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Georgia, bisnis persiyapan ing Georgia.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing Georgia ing ngisor iki

  • Desain Web ing Georgia

  • Pengembangan E-niaga ing Georgia

  • Pangembangan web ing Georgia 

  • Pangembangan blockchain ing Georgia

  • Pangembangan Aplikasi ing Georgia

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Georgia

  • SEO ing Georgia

Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Georgia

Kita nyedhiyakake kewarganegaraan kanthi solusi Investasi kanggo Georgia lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Georgia, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Georgia uga duwe agen imigrasi sing paling apik ing Georgia, lan duwe reputasi bisa ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo Georgia solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Georgia lan kulawargane. Kewarganegaraan dening tim investasi kanggo Georgia nyedhiyakake solusi digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan rencana miwiti registrasi perusahaan kanggo Georgia saka jarak jauh, surat hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Georgia. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa diresmekake dening konsulat Georgia.

Pitakon Paling Sering - Kewarganegaraan dening Investasi ing Georgia

Kewarganegaraan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Georgia

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Georgia


link kanggo Departemen Imigrasi Georgia , sing tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Georgia
Kewarganegaraan dening Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan