Mlebu

🔍

EN

X

Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Bulgaria lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Bulgaria kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Bulgaria
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Bulgaria
  • ● Visa emas ing Bulgaria
  • ● Paspor nomer loro saka Bulgaria
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Bulgaria kanthi investasi ing real estate

Best Agen Kewarganegaraan dening Investasi ing Bulgaria lan Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Bulgaria lan makelar kanggo program kewarganegaraan real estate ing Bulgaria bisa digunakake kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Kewarganegaraan dening agen Investasi kanggo Bulgaria nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Bulgaria, program kewarganegaraan kanthi program investasi ing Bulgaria, program kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, kewarganegaraan nomer loro kanthi investasi ing Bulgaria, kewarganegaraan ganda kanthi investasi ing Bulgaria, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Bulgaria , Kewarganegaraan permanen kanthi investasi ing Bulgaria, Kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, Skema kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, Skema kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, Pendhudhuk kanthi investasi ing Bulgaria, Program residensi dening investasi ing Bulgaria, program residensi dening investasi ing Bulgaria, nomer loro Karesidenan kanthi investasi ing Bulgaria, dual Residensi kanthi investasi ing Bulgaria, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria, program residensi ekonomi ing Bulgaria, Skema residensi kanthi investasi ing Bulgaria, skema residensi kanthi investasi ing Bulgaria, nomer loro paspor i n Bulgaria, program paspor nomer loro ing Bulgaria, program paspor nomer loro ing Bulgaria, paspor loro nomer loro ing Bulgaria, residensi lan paspor nomer loro ing Bulgaria, paspor diplomatik nomer loro ing Bulgaria, paspor liya kanthi investasi ing Bulgaria, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Bulgaria, skema paspor nomer loro ing Bulgaria, skema paspor nomer loro ing Bulgaria, visa emas ing Bulgaria, visa emas ing Bulgaria, program visa emas ing Bulgaria, program visa emas ing Bulgaria, visa emas nomer loro ing Bulgaria, program visa emas nomer loro ing Bulgaria, visa emas ganda ing Bulgaria, kewarganegaraan lan visa emas ing Bulgaria, residensi lan visa emas ing Bulgaria, kewarganegaraan visa emas ing Bulgaria, skema visa emas ing Bulgaria, skema visa emas ing Bulgaria.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Bulgaria kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi: $ 3,02,957.50

Pambuka Bulgaria lan Kewarganegaraan dening Investasi

Bulgaria minangka negara sing nyenengake. Gunung-gunung kasebut nggumunake, lan resort-resort ski pancen ora ana iri kanggo sawetara negara liya ing planet iki. Ing kene ana akeh produsen nectar karakteristik. Sampeyan bisa ndeleng kontainer sing kasedhiya kanggo dituku ing pinggir dalan lan ing salah sawijining kutha. Panganan sing ditandur saka lemah kasedhiya kanggo dituku ing endi wae lan paling enak. Panas musim panas lan mongso adhem. Winters bisa ana ing ngisor - 15. Musim panas bisa ngubungi 35 utawa 40 ing zona tartamtu kaya Plovdiv lan Bulgaria kidul. Babagan liyane sing nyedhiyakake Bulgaria ing peta yaiku pantai pesisir sing kepenak, lan suhu banyu anget ing Segara Ireng ing pungkasan musim semi, pesisir bisa fluktuasi saka garis pantai sing nyenengake lan semangat olahraga menyang perkemahan sing tenang lan apik banget.

Bulgaria bisa menehi sampeyan pertemuan sing beda-beda gumantung karo apa sampeyan urip ing salah sawijining wilayah kutha, utawa ing kutha-kutha lan kutha-kutha sing luwih asor. Ing wektu nalika ana individu nggambarake kutha-kutha ing Bulgaria, dheweke nggambarake kutha-kutha "kuda lan truk". Kanthi garis kasebut, priksa manawa sampeyan bakal bisa urip ing kahanan kaya ngono, nalika sampeyan mikir babagan kedadeyan pedesaan ing Bulgaria, kanthi cara apa wae sampeyan ora bakal adoh saka wong liya, ana akeh tilas sing milih lokal lan ngurmati. sisih positif saka urip sing luwih langsung, ana distrik sing cedhak karo Veliko Tarnovo, Dobrich, lan Elhovo kanggo referensi kanggo pasangan, kanthi komunitas ekspatriat sing cukup gedhe. Populasi Bulgaria saya mudhun sithik.

Loro driver dhasar saka fiasco iki yaiku migrasi (pirang-pirang individu wis ninggalake Bulgaria wiwit kenaikan menyang Uni Eropa), nggoleki kahanan kerja sing luwih apik, lan ngeksploitasi kesempatan pangembangan. Bulgaria duwe kekurangan Net kanggo siji individu kaya jam. malah, malah pemeriksaan saka Eurostat ujar manawa bisa dipikirake manawa populasi Bulgaria bisa uga bakal ilang yuta wong ing taun 2050 lan ana ing sangisore 6.000 000.

Laut ing pesisir Segara Ireng Bulgaria bisa ditemokake ing hotel, sing biasane dikempalken nalika musim dhuwur (Juli-Agustus), nanging ing antarane plancongan, sampeyan bisa nemokake segara segara sing bakal nggawe sampeyan kaget, butuh wektu akeh kaya sing dibutuhake kanggo lelungan cepet lan ndeleng negara, sampeyan bakal seneng! Plancongan ing njero negara umume gampang amarga kabeh cedhak, trip Sofia-Varna (salah sawijining pamisahan sing luwih cedhak mung 450 km.) Lan uga ana sawetara penerbangan sing ngubungake rong wilayah kutha ing sangisore 60 menit.

Ing kasus apa wae, yen sampeyan pengin seneng pemandangan sing apik lan duwe kesempatan sing cukup, sampeyan bisa njupuk administrasi sepur moderat, sampeyan bisa liwat gunung menyang garis pantai Segara Ireng ing pirang-pirang jam lan ing tengah-tengah, sampeyan bakal nemokake lembah-lembah sing nyenengake. Panganan lan omben-omben sederhana lan migunani yen sampeyan dudu jinis sing mewah. Umume kafe mangan spesial nalika 12-2 sore lan sampeyan bisa duwe unik udakara 5-6 leva. Espresso ing kene regane luwih murah tinimbang ing sisa Eropa. Sampeyan bisa bukak menyang warung modern ing esuke nalika espresso lan regane 2.00 luwih. 1 Euro. Sampeyan uga bisa nggawe panganan bir kanggo 2 Euro udakara Euro.

Bulgaria minangka negara sing seneng banget. Bangsa iki didegake ing taun 681 Masehi, wis ngalami prekara sing ora sampeyan bayangake, uga dadi inovator surat Bulgaria supaya nalika semana tuwuh dadi mayoritas bangsa Slavia, malah duwe dina kanggo muji. huruf Bulgaria kanthi tertib lan budaya, tanggal 24 Mei, sampeyan bakal bisa ndeleng mahasiswa njupuk dalan nganggo motor. Umume wong-wong Bulgaria sing duwe instruksi kanthi komunikasi ing basa Inggris lan migunani banget lan bisa uga cedhak. Akeh wong Bulgaria sing mulang sing kerja ing wilayah IT lan distribusi sing akeh banget ing kene. Bulgaria uga misuwur kanthi kapasitas TI.

Dheweke entuk ganti rugi banget sing bisa urip ing kene kanthi apik, utamane yen dheweke duwe organisasi sing adoh saka luar negeri. Bulgaria nduwe kacepetan web paling cepet ing planet iki, sampeyan entuk insentif kanthi awis. Iki pancen andhap asor banget, bisa dipercaya, lan pancen adoh banget. Salah sawijining komponen ing mburi pencapaian distribusi. Bungkus ponsel cukup murah kanggo 25 yen sampeyan entuk telpon tanpa wates menyang kabeh organisasi kanthi sawetara internet GB. Bulgaria minangka papan sing luar biasa yen sampeyan ora alus lan utamane yen sampeyan duwe pembayaran saka njaba Bulgaria, kayata annuity, utawa kerja kanggo organisasi wong njaba, mesthine minangka papan sing nyenengake miwiti kulawarga lan papan sing disenengi kanggo urip luwih saka 66% jagad.

Rincian dhasar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Bulgaria

Investasi minimal kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria
3,02,957.50 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Bulgaria
69,676.20 USD
Tipe Program
Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Bulgaria
Jinis visa:
D visa panggonan permanen visa
Wektu ngolah kewarganegaraan kanthi investasi Bulgaria
3 - 4 wulan
Pendhudhuk permanen
Langsung
kewarganegaraan
Sawise nyekel PR sajrone 1 taun
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Bulgaria
Ya
Pilihan Investasi kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi Bulgaria
  • € 250,000 ing entitas bisnis (mung residensi sementara)
  • € 512,000 obligasi Bisnis / Pemerintah (PR diwenehake langsung)
  • € 1 yuta modal Bisnis / obligasi Pemerintah (Kewarganegaraan sawise 1-2 taun kanthi cepet)
  • € 300,000 ing real estate (mung residensi sementara)

Napa milih Kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria

Bulgaria minangka anggota Uni Eropa lan bakal dadi anggota zona Schengen ing wektu kasebut. Mangkono negara kasebut nawakake program visa sing apik banget. Kewarganegaraan Bulgaria bisa menehi hak plancongan ing saindenging Eropa tanpa visa. Sawise 2 taun suwene proses, sampeyan bakal bisa nguntungake dadi penduduk permanen ing Bulgaria. Keuntungan kasebut kalebu pajak sing sithik, akses menyang pasar Uni Eropa lan liya-liyane. Kanggo entuk kewarganegaraan Bulgaria, sampeyan ora prelu ngerti basa utawa duwe real estate. Sawise entuk kewarganegaraan Bulgaria, sampeyan bisa lelungan kanthi gampang lan urip ing negara-negara UE.

Imigrasi kulawarga ing Bulgaria

Keuntungan sing entuk kewarganegaraan Bulgaria uga ditrapake kanggo anggota kulawarga kalebu pasangan lan anak.

Program kewarganegaraan Miturut investasi ing Bulgaria insite

Sampeyan pisanan dadi omah permanen nganti sangang wulan. Sajrone periode kasebut, sampeyan kudu ngunjungi Bulgaria kaping pindho lan Konsulat Bulgaria ing negara sampeyan. Sawise nyiyapake file, sampeyan kudu ngirim jumlah investasi BGN 1 yuta (EUR 512,000). Yen sertifikat investasi sampeyan ditanggepi, sampeyan bisa ndhaptar jinis Visa D. Nalika entuk visa, sampeyan ngunjungi Bulgaria lan ngirim aplikasi kasebut. Sabanjure sampeyan ngunjungi kanggo njupuk kertu penduduk permanen.

Sawise dadi penduduk permanen setaun, sampeyan bisa ndhaptar kewarganegaraan kanthi investasi tambahan BGN 1 yuta (EUR 512,000)., Investasi kasebut bisa dadi deposit obligasi pemerintah, utawa sampeyan bisa investasi ing bisnis sing disetujoni pamrentah. Kewarganegaraan bisa dipikolehi sajrone rong taun.

Kewajiban finansial kanggo Bulgaria

Sampeyan kudu setor BGN 1 yuta (appr. EUR 512,000) ing Portofolio obligasi pamrentah sajrone 5 taun. Sawise 5 taun, jumlah lengkap bakal dikembalikan, nanging tanpa kapentingan. Jumlah sing dibutuhake bisa dibiayai sanajan bank Eropa. 

Kanggo entuk investasi kewarganegaraan kanthi cepet BGN 1 yuta (udakara EUR 512,000) dibutuhake. Investasi kasebut kudu disimpen sajrone 2 taun. Investasi kasebut bisa uga disimpen ing Portofolio obligasi pamrentah utawa ing bisnis sing kudu disetujoni dening pamrentah Bulgaria.

Aplikasi kewarganegaraan duwe ragad EUR 7,500. Anggota kulawarga dikenani biaya tambahan. Ragad proses kanggo program residensi lan kewarganegaraan yaiku EUR 25,000. Tambahan, EUR 2,500 kudu dibayar kanggo bocah sing durung umur 18 taun.

Dhukungan klien kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Bulgaria

Tim Kita saka kewarganegaraan dening Agen Investasi kanggo Bulgaria lan kewarganegaraan dening Investment Pengacara kanggo Bulgaria nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Bulgaria kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Bulgaria, residensi kanthi investasi saka Bulgaria lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Bulgaria utawa Golden Visa saka Bulgaria utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Bulgaria utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Bulgaria, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Bulgaria utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Bulgaria lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Bulgaria lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Bulgaria:

Kita nyedhiyakake terjangkau Kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Bulgaria, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Bulgaria, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Bulgaria, Kewarganegaraan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Bulgaria, Kewarganegaraan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Bulgaria lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Bulgaria

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Bulgaria nganti 37 Negara.

  • Visa emas ing Bulgaria nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Bulgaria nganti 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Bulgaria menyang 37 Negara.

  • Imigrasi adhedhasar Bisnis saka Bulgaria menyang 106 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Bulgaria.

  • Program visa emas ing Bulgaria nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Bulgaria nganti 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Bulgaria menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Bulgaria menyang 106 Negara.

Kewarganegaraan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Kewarganegaraan dening Investasi Bulgaria liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Bulgaria kanthi perspektif manawa klien kudu entuk laba investasi sing apik ing Bulgaria, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Bulgaria. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Bulgaria sing duwe track record sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Bulgaria, supaya entuk asil paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Bulgaria kanthi investasi real estate ing Bulgaria.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Kewarganegaraan Bulgaria dening Investasi

  • Kewarganegaraan dening Pengacara Investasi kanggo Bulgaria bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan sukses Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Bulgaria. Layanan standar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi menyang Bulgaria kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Bulgaria utawa menyang Bulgaria, adhedhasar saran sing bakal diwenehake

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge menehi rekomendasi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Bulgaria menyang klien kanggo entuk Kewarganegaraan Bulgaria lan kanggo nyuda risiko tinolak.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Bulgaria, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Bulgaria, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Bulgaria. Pengacara khusus kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Bulgaria lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Bulgaria wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Bulgaria sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: 3 - 4 wulan

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Bulgaria wis siyap, kita bakal isi karo panguwasa Bulgaria sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Kewarganegaraan kanthi investasi Bulgaria disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Kewarganegaraan kanthi layanan investasi ing Bulgaria kanggo Individu utawa bisnis ing ngisor iki:

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Bulgaria ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Bulgaria.

    • kewarganegaraan dening program investasi kanggo Bulgaria ora ditawakake kanggo pengawasan teknis ing Bulgaria utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Bulgaria.

    • kewarganegaraan dening konsultasi investasi kanggo Bulgaria ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa kriminal ing Bulgaria.

    • kewarganegaraan dening dhukungan investasi kanggo Bulgaria ora kanggo individu sing urusan materi Genetik ing Bulgaria.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Bulgaria dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Bulgaria.

    • kewarganegaraan dening program investasi dhukungan kanggo Bulgaria ora kasedhiya kanggo individu kanggo Bulgaria sing urusan perdagangan, panyimpenan ing Bulgaria, utawa transportasi organ Manusia.

    • kewarganegaraan dening investasi kanggo Bulgaria ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • kewarganegaraan layanan program kanggo Bulgaria ora kanggo kultus Agama lan amal ing Bulgaria.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi ing Bulgaria ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi ing Bulgaria.

    • Kewarganegaraan Kita pengacara ing Bulgaria ora ndhukung urusan bisnis ing obat-obatan ing Bulgaria.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC ngati-ati kanggo dokumen AML kanggo klien Bulgaria lan KYC, nanging ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka panguwasa ing Bulgaria kanggo disetujoni aplikasi kewarganegaraan dening investasi ing Bulgaria.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Kewarganegaraan kanthi investasi ing Bulgaria lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Kewarganegaraan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Bulgaria kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Bulgaria.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Kewarganegaraan internasional kanthi pengalaman investasi lan syarat legal Bulgaria, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Kewarganegaraan kanthi layanan investasi kanggo Bulgaria nawakake rega paling murah, kanthi tingkat kasuksesan paling apik kanggo Bulgaria.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Kewarganegaraan menyang Bulgaria ndhukung klien lan kulawargane ing Bulgaria.

    • Kasugihan Pengalaman

      Kewarganegaraan sing Dialami dening pengacara investasi kanggo Bulgaria lan agen hukum kanggo Bulgaria nyedhiyakake dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses lan aplikasi penanganan Bulgaria sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Kewarganegaraan kanggo Bulgaria lan sawise disetujoni, anggota tim senior kita bakal kasedhiya kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Bulgaria

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Kewarganegaraan kanthi investasi kalebu Bulgaria, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen kewarganegaraan kanthi investasi menyang Bulgaria gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

  • Ngitung biaya kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Bulgaria

    Kanggo ngitung biaya Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Bulgaria, isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien ing Bulgaria, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Pitungan, kalebu, biaya kanggo Kewarganegaraan kanthi program investasi kanggo Bulgaria lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Bulgaria

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Bulgaria

    • Omah sing sementara ing Bulgaria

    • Omah permanen ing Bulgaria

    • Kewarganegaraan Bulgaria

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Bulgaria

    • Pajeg ing Bulgaria

    bukaken Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan dening Investasi ing Bulgaria lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Bulgaria kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Bulgaria kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Bulgaria, kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Bulgaria kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Kewarganegaraan kanthi konsultasi investasi kanggo Bulgaria, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM uga ing Bulgaria, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Bulgaria sing nggawe kita toko mandheg kanggo Bulgaria lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengalaman bisnis ing Bulgaria kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Bulgaria kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Bulgaria lan internasional.

Perusahaan ing Bulgaria

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Bulgaria utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Bulgaria luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing Bulgaria

Investor sing kudu pindhah menyang Bulgaria butuh akun bank pribadi ing Bulgaria lan akun bank perusahaan ing Bulgaria, kita uga bisa ngrewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Bulgaria

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Bulgaria, kanggo solusi pembayaran digital ing Bulgaria kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing Bulgaria utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Bulgaria yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Bulgaria kanggo miwiti cepet ing Bulgaria.

Layanan SDM ing Bulgaria

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Bulgaria bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Bulgaria free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Bulgaria

Sistem telpon bisnis kanggo Bulgaria bebarengan karo nomer virtual kanggo Bulgaria 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Bulgaria

Akuntansi, amarga rajin ing Bulgaria lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Bulgaria

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Bulgaria

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Bulgaria, bisnis persiyapan ing Bulgaria.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing ngisor iki ing Bulgaria

  • Desain Web ing Bulgaria

  • Pengembangan E-niaga ing Bulgaria

  • Pangembangan web ing Bulgaria 

  • Pangembangan blockchain ing Bulgaria

  • Pangembangan Aplikasi ing Bulgaria

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Bulgaria

  • SEO ing Bulgaria

Pengacara kewarganegaraan kanthi Investasi ing Bulgaria

Kita nyedhiyakake kewarganegaraan kanthi solusi Investasi kanggo Bulgaria lan sukses kanggo para klien iku penting banget, kanggo Bulgaria, kita dadi pimpinan, firma ukum kanggo Bulgaria duwe agen imigrasi paling apik uga ing Bulgaria, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo Bulgaria solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Bulgaria lan kulawargane. Kewarganegaraan dening tim investasi kanggo Bulgaria nyedhiyakake solusi sing digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan duwe rencana kanggo miwiti registrasi perusahaan kanggo Bulgaria saka jarak adoh, hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Bulgaria. Gumantung saka negara sampeyan, mesthine kudu murtad utawa dilegalisasi dening konsulat Bulgaria.

Pitakon Paling Sering - Kewarganegaraan dening Investasi ing Bulgaria

Kewarganegaraan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Bulgaria

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Bulgaria


link kanggo Departemen Imigrasi Bulgaria , tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Bulgaria
Kewarganegaraan dening Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan