Mlebu

🔍

EN

X

Kewarganegaraan kanthi Investasi kanggo Antigua lan Barbuda lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi ing Antigua lan Barbuda kanggo:

  • ● Karesidenan kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi saka Antigua lan Barbuda
  • ● Visa emas ing Antigua lan Barbuda
  • ● Paspor nomer loro saka Antigua lan Barbuda
  • ● Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Antigua lan Barbuda kanthi investasi ing real estate

Best Agen Kewarganegaraan dening Investasi ing Antigua lan Barbuda lan Pengacara kanggo Kewarganegaraan dening Investasi ing Antigua lan Barbuda lan makelar kanggo program kewarganegaraan real estate ing Antigua lan Barbuda makarya bebarengan kanggo nglindhungi klien.

Kudu ngerti

Kewarganegaraan dening agen Investasi kanggo Antigua lan Barbuda nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, program kewarganegaraan kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, Program kewarganegaraan kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, Kewarganegaraan nomer loro kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, dual Kewarganegaraan kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, Kewarganegaraan permanen kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, Kewarganegaraan sementara kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Antigua lan Barbuda, Kewarganegaraan kanthi skema investasi ing Antigua lan Barbuda , Residensi kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, program residensi kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, program residensi kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, residensi nomer loro kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, residensi ganda kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, omah lan kewarganegaraan kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, residensi lankewarganegaraan kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, program residensi ekonomi ing Antigua lan Barbuda, Skema residensi kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, residensi kanthi skema investasi ing Antigua lan Barbuda, paspor nomer loro ing Antigua lan Barbuda, program paspor nomer loro ing Antigua lan Barbuda, nomer loro program paspor ing Antigua lan Barbuda, paspor kaping pindho ing Antigua lan Barbuda, paspor residensial lan paspor nomer loro ing Antigua lan Barbuda, paspor diplomatik nomer loro ing Antigua lan Barbuda, paspor nomer loro kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda, paspor kewarganegaraan nomer loro ing Antigua lan Barbuda, nomer loro skema paspor ing Antigua lan Barbuda, skema paspor nomer loro ing Antigua lan Barbuda, visa emas ing Antigua lan Barbuda, visa emas ing Antigua lan Barbuda, program visa emas ing Antigua lan Barbuda, program visa emas ing Antigua lan Barbuda, visa emas nomer loro ing Antigua lan Barbuda, program visa emas nomer loro ing Antigua lan Barbuda, visa emas ganda ing Antigua lan Barbuda, c itizenship lan visa emas ing Antigua lan Barbuda, residensi lan visa emas ing Antigua lan Barbuda, kewarganegaraan visa emas ing Antigua lan Barbuda, skema visa emas ing Antigua lan Barbuda, skema visa emas ing Antigua lan Barbuda.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Kewarganegaraan kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Investasi Minimal ing Antigua lan Barbuda kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi: $ 100,000

Pambuka Antigua lan Barbuda lan Kewarganegaraan dening Investasi

Ditulis manawa 365 pesisir bisa ditemokake ing negara iki, saben dina saben taun. Bener utawa ora, negara kasebut bisa dadi pantai laut putih lan jambon sing paling apik ing Karibia. Dickenson Bay minangka pesisir sing dawa lan nyenengake, umume dipencet karo wong-wong lan akeh asil sing bisa dipikirake, wiwit tur ing prau kaca nganti mabur pisang lan ski mabur. Pigeon Point minangka pantai umum dhasar ing pesisir kidul, ing endi sampeyan bisa renang, renang, lan srengenge. Sanajan sejatine dudu akrab, Half Moon Bay minangka pesisir pantai sing cukup suwi lan asring ditinggalake, cocog kanggo sing kepengin ngalih saka kabeh.

Verdure lokal umume macem-macem ing wilayah remoter lan ing jalur pendakian. Pulo kasebut dununge luwih saka 100 jinis kewan bersayap, kayata, manuk cilik egret, pelikan warna, lan macem-macem manuk bangau. Barbuda minangka salah sawijining papan perlindungan utama unggas ing planet iki, Taman Nasional Codrington Lagoon, sing nggatekake makhluk wulu frigate. Terumbu karang ngiseni minangka gym paling apik ing njero alas kanggo jumper lan perenang sing energik. Karang Cades, ing zona St. Maryam, minangka kabutuhan mutlak kanggo saben perenang lan penyelam sing energik! Pulo Antigua lan Barbuda minangka trik perdagangan Karibia, kanthi kemungkinan pantai lan pondokan paling apik ing planet iki. Semono uga omah kanggo wong sing paling apik sing bakal sampeyan kenal. Sing nggawe Antigua lan Barbuda dadi unik yaiku kapasitas kanggo njaga rasane Karibia asli nalika nawakake pengunjung sing penting lan berkualitas. Antigua ngaku duwe pantai siji taun suwene. Sejatine, sawetara bagean bisa diterangake babagan iki, nanging kanthi cepet, fitur ngelingi Half Moon Bay kanggo pesisir kidul, asring mikir babagan alternatif sing paling apik ing pulau kasebut. Ora ana jumlah awak sing padha karo pantai sing beda-beda, sanajan kasunyatane disenengi karo peluncur angin.

Otoritas publik nglampahi 2.5 persen PDB sing dikarepake kanggo instruksi, kanthi 91 persen siswa ing ngisor iki entuk piwulang penting pitung taun sekolah. Wong lanang dibiji nglampahi wektu normal 12 taun ing sekolah, lan wanita 13. Anehe, proporsi wanita kanggo pria sing melu sekolah pilihan sekolah kepungkur yaiku loro nganti siji.

Nalika pulau kasebut kasunyatane bebas, dheweke pancen kerja ing pamrentah sing mantep, tegese Ratu Inggris Elizabeth II, sing diajak Gubernur Jenderal Rodney Williams, isih dadi kepala negara. Nanging, ana uga Perdana Menteri, Gaston Browne, lan loro omah administratif, Senat lan Dewan Perwakilan Rakyat, sing diidini konstitusi.

Antigua lan Barbuda minangka negara tujuan lan transportasi kanggo eksploitasi ilegal, urusan seks lan kerja sing diwatesi. Laporan jinis hubungan seksual karo jinis prostitusi digambarake kaya kedadeyan ing bar lan whorehouse, dene kerja sing dibatasi ora gampang ditemokake, asring ditemokake ing wilayah omah lan ritel. Sanajan pulau kasebut ora misuwur amarga nyoba kanthi mateni eksploitasi ilegal, paningkatan ing kasus kasebut kudu digatekake wiwit pungkasan.

Industri lelungan minangka sumber sing apik banget saka PDB pulau, kaya biasane ing lokal Karibia. Entuk 60% saka PDB umume $ 2.4 milyar, mula ora nggumunake sapa wae yen 80% tenaga kerja ana ing bisnis administrasi.

Nalika dijajah Inggris, tebu dadi ongkos Antigua sing gedhe banget. Subjek digunakake minangka cara kanggo nyepetake siklus ekspor. Sawise mbebasake budak kasebut ing abad XIX, akeh wong Antiguan sing kepengin banget ngatur swadaya, dene liyane pengin nggawe kemiripan karo negara-negara Karibia liyane.

Nyopir minangka jinis transportasi sing paling misuwur ing Antigua lan Barbuda, kanthi taksi sing digunakake kanthi akeh, lan akeh driver, ing acara apa wae, kanthi plancongan plancongan. Kerangka transportasi wis disiyapake nanging arang digunakake. Salajengipun, kapal lan kapal ing sacedhake asring mlaku, lan ana perjalanan antigua lan Barbuda.

Wong-wong lokal ing pulau kasebut umume bakal sehat, lan berjangka kanggo pria udakara 75 taun, lan wanita ing 79 taun. 5.5 persen PDB negara dituku kanggo kesejahteraan, sing njamin udakara 91 persen masarakat nyedhaki papan sterilisasi sing pas wiwit taun 2011.

Nalika tingkat pengangguran ing Antigua lan Barbuda 11 persen, wong sing duwe gaji stabil wis ngerti babagan inovasi saiki, lan cukup umume. Ing taun 2008, 97 persen unit kulawarga dianggep duwe TV, lan ing 2013, kanggo 1,000 individu, ana 1,271 anggota ponsel.

Saliyane industri lelungan, klasifikasi kerja utama ing pulau kasebut yaiku industri lan pertanian. Barang-barang pertanian utama kalebu katun, produk saka lemah, tebu, lan kewan ingon. Usaha utama nggabungake industri lelungan, pangembangan, lan klumpukan barang-barang, kayata, klambi lan minuman keras.

Antigua lan Barbuda ora duwe pitakon penting ing saindenging jagad lan tetep tenang. Dheweke duwe macem-macem rekan tarif, kalebu Polandia, Kamerun, AS uga, Inggris Sing ngimpor kanggo sebagian besar saka AS uga, Spanyol.

Rincian dhasar kanggo Kewarganegaraan dening Investasi kanggo Antigua lan Barbuda

Investasi minimal kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda
100,000 USD
Biaya tambahan kanggo visa emas kanggo Antigua lan Barbuda
57,500 USD
Tipe Program
Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Antigua lan Barbuda
Jinis visa:
Sertifikat lan paspor kewarganegaraan langsung diterbitake (ora ana hak pilih)
Wektu proses kewarganegaraan kanthi investasi Antigua lan Barbuda
3 months
Pendhudhuk permanen
Ora Ditrapake
kewarganegaraan
Kewarganegaraan langsung. Paspor dianyari saben 5 taun kanthi mbayar biaya sing sithik.
Kewarganegaraan Ganda Diijini kanggo warga Antigua lan Barbuda
57,500
Pilihan Investasi kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi Antigua lan Barbuda

Real Estate / Sumbangan / Bisnis

Napa njaluk Kewarganegaraan kanthi investasi Antigua lan Barbuda

Antigua lan Barbuda, pulo Karibia kanthi kaendahan alam sing apik banget, nawakake salah sawijining program visa emas paling cepet sing kasedhiya kanthi macem-macem opsi investasi. Aplikasi kasebut bisa uga kalebu anggota kulawarga cedhak. Sampeyan ora kudu mbayar pajeg penghasilan ing saindenging jagad, lan sampeyan ora bakal duwe pajak laba, ibukutha, utawa pajak penghasilan pribadi. Program investasi kewarganegaraan Antiguan uga nampa pelamar Iran.

Imigrasi kulawarga ing Antigua lan Barbuda

Sampeyan bisa nyakup anggota kulawarga ing aplikasi kasebut, saengga kasedhiya pilihan sing apik kanggo wong sing dikasihi. Iki ditrapake kanggo pasangan sampeyan, ing bocah cilik umur 26 taun, lan simbah sing umur 65 taun. Wong tuwa kalebu program kasebut karo pelamar utama. Bocah-bocah nduweni hak anggere dadi siswa.

Program kewarganegaraan Miturut investasi ing Antigua lan Barbuda insite

Sampeyan mung butuh 3-4 wulan wiwit tanggal dikirim nganti entuk visa, lan proses lamaran gampang banget. Sampeyan bisa ngirim aplikasi saka negara asal, lan ora ana kebutuhan kanggo manggon ing Antigua lan Barbuda sadurunge utawa sawise dadi warga negara. Sajrone 5 taun sawise entuk kewarganegaraan, sampeyan mung kudu ngenteni 5 dina ing negara kasebut.

Katentuan panggunaan miturut pilihan real estate bisa beda-beda gumantung karo proyek kasebut. Mula, penting milih proyek real estate sing bisa nyedhiyakake dokumentasi sing dibutuhake dening pangembang kanggo Aplikasi Kewarganegaraan.

Kewajiban finansial kanggo Antigua lan Barbuda

Ana telung cara kanggo entuk kewarganegaraan antigua liwat investasi. Sing pertama yaiku ganti rugi $ 200,000 sing padha karo Dana Pembangunan Nasional. Utawa, sampeyan bisa investasi paling ora $ 400,000 ing proyek real estate sing disetujoni negara sing wis dikelola nganti 5 taun utawa nganti bagean substansial saka proyek kasebut. Pungkasane, sampeyan bisa nandur modal paling ora USD 1,500,000 utawa paling ora $ 400,000 (total investasi $ 5,000,000).

Biaya tambahan kalebu ragad negara udakara US $ 50,000 lan linuwih saka US $ 7,500 saben wong. Jumlah biaya tambahan sing tepat gumantung karo jumlah anggota kulawarga sing kalebu ing aplikasi kasebut

Dhukungan klien kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Antigua lan Barbuda

Tim Kita saka kewarganegaraan dening Agen Investasi kanggo Antigua lan Barbuda lan kewarganegaraan dening Investment Pengacara kanggo Antigua lan Barbuda nyedhiyakake klien lan kulawargane ing Antigua lan Barbuda kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi saka Antigua lan Barbuda, residensi kanthi investasi saka Antigua lan Barbuda lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi saka Antigua lan Barbuda utawa Golden Visa saka Antigua lan Barbuda utawa kewarganegaraan kanthi investasi saka Antigua lan Barbuda utawa paspor liya, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik saka Antigua lan Barbuda, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan ing Antigua lan Barbuda utawa luar negeri, sumber daya manungsa ing Antigua lan Barbuda lan liya-liyane, kalebu rencana finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan ing lan saka Antigua lan Barbuda lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga Antigua lan Barbuda:

Kita nyedhiyakake terjangkau Kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Antigua lan Barbuda, liwat sing terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi kanggo Antigua lan Barbuda, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau kanggo Antigua lan Barbuda, Kewarganegaraan sing terjangkau dening konsultan investasi kanggo Antigua lan Barbuda, Kewarganegaraan sing terjangkau dening pengacara investasi kanggo Antigua lan Barbuda lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau kanggo Antigua lan Barbuda

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Antigua lan Barbuda nganti 37 Negara.

  • Visa emas ing Antigua lan Barbuda nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi saka Antigua lan Barbuda nganti 37 Negara.

  • Paspor nomer loro saka Antigua lan Barbuda menyang 37 Negara.

  • Imigrasi Berbasis Bisnis saka Antigua lan Barbuda menyang 106 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Antigua lan Barbuda.

  • Program visa emas ing Antigua lan Barbuda nganti 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi saka Antigua lan Barbuda nganti 37 Negara.

  • Program paspor nomer loro saka Antigua lan Barbuda dadi 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis saka Antigua lan Barbuda menyang 106 Negara.

Kewarganegaraan Khusus kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

Kewarganegaraan dening Investasi Antigua lan Barbuda liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate ing Antigua lan Barbuda kanthi perspektif manawa klien kudu entuk investasi sing apik ing Antigua lan Barbuda, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Antigua lan Barbuda. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik ing Antigua lan Barbuda sing duwe rekam trek sing apik lan propertie ana ing lokasi sing apik ing Antigua lan Barbuda, sing ngasilake paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanggo Antigua lan Barbuda kanthi investasi real estate ing Antigua lan Barbuda.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kudu ngerti - Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda nganggo Investasi

  • Kewarganegaraan dening Pengacara Investasi kanggo Antigua lan Barbuda bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan Kewarganegaraan sing sukses kanthi investasi menyang Antigua lan Barbuda. Layanan standar Kewarganegaraan dening Investasi menyang Antigua lan Barbuda kalebu:

    Konseling

    Duration: dina 1-3

    Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan saka Antigua lan Barbuda utawa menyang Antigua lan Barbuda, adhedhasar saran sing bakal digawe

    Due Diligence

    Duration: dina 1-3

    Kita nganakake rajin amarga, kanggo nyiapake laporan sadurunge menehi rekomendasi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Antigua lan Barbuda menyang klien kanggo entuk Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda lan kanggo nyuda risiko penolakan.

    Adhedhasar laporan rajin kanggo Antigua lan Barbuda, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

    Contract

    Duration: dina 1

    Supaya bisa maju karo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Antigua lan Barbuda, kita mbutuhake salinan paspor anggota klien lan kulawarga sing dipindai.

    Preparasi dokumentasi

    Duration: 1 minggu

    Terjemahan lan murtad dokumen Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Antigua lan Barbuda. Pengacara khusus kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Antigua lan Barbuda lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

    Nglebokaké dokumentasi

    Duration: Langsung

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Antigua lan Barbuda wis siyap, kita bakal isi karo pejabat Antigua lan Barbuda sing relevan.

    Persetujuan

    Duration: 3 months

    Sawise dokumentasi sampeyan lan kulawarga kanggo Kewarganegaraan kanthi aplikasi investasi kanggo Antigua lan Barbuda wis siyap, kita bakal isi karo pejabat Antigua lan Barbuda sing relevan.

    Nuduhake Warta Apik

    Duration: Langsung

    Sawise aplikasi Kewarganegaraan kanthi investasi Antigua lan Barbuda disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

  • Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Kewarganegaraan kanthi layanan investasi ing Antigua lan Barbuda kanggo Individu utawa bisnis sing kasebut ing Antigua lan Barbuda:

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Antigua lan Barbuda ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi saka utawa menyang Antigua lan Barbuda.

    • kewarganegaraan dening program investasi kanggo Antigua lan Barbuda ora ditawakake kanggo pengawasan teknis ing Antigua lan Barbuda utawa spionase industri VoIP ing utawa saka utawa menyang Antigua lan Barbuda.

    • kewarganegaraan dening konsultasi investasi kanggo Antigua lan Barbuda ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana ing Antigua lan Barbuda.

    • kewarganegaraan dening dhukungan investasi kanggo Antigua lan Barbuda ora kanggo wong sing urusan materi Genetik ing Antigua lan Barbuda.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi kanggo Antigua lan Barbuda dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani ing Antigua lan Barbuda.

    • kewarganegaraan dening program investasi dhukungan kanggo Antigua lan Barbuda ora kasedhiya kanggo individu kanggo Antigua lan Barbuda sing urusan dagang, panyimpenan ing Antigua lan Barbuda, utawa transportasi organ Manungsa.

    • kewarganegaraan dening investasi kanggo Antigua lan Barbuda ora kanggo agensi Adoption ilegal.

    • kewarganegaraan layanan program kanggo Antigua lan Barbuda ora kanggo kultus Agama lan amal ing Antigua lan Barbuda.

    • kewarganegaraan dening layanan investasi ing Antigua lan Barbuda ora diwenehake kanggo wong sing melu pornografi ing Antigua lan Barbuda.

    • Kewarganegaraan Kita pengacara ing Antigua lan Barbuda ora ndhukung bisnis urusan obat-obatan ing Antigua lan Barbuda.



    “Wara-wara Penting : MM Solutions INC ngati-ati kanggo dokumen AML kanggo klien Antigua lan Barbuda lan KYC, nanging ora nampa tanggung jawab apa wae sing ditolak saka pejabat Antigua lan Barbuda kanggo disetujoni aplikasi kewarganegaraan kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda.

  • Pengganti Million Makers

    Pengalaman prabédan.

    Mcare

    Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

    • Toko Siji Stop

      Kewarganegaraan kanthi investasi ing Antigua lan Barbuda lan negara liya, uga akeh dhukungan liyane.

    • Layanan pribadi

      Kita nyedhiyakake Kewarganegaraan paling apik kanthi dhukungan investasi ing Antigua lan Barbuda kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate ing Antigua lan Barbuda.

    • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

      Didhukung dening Kewarganegaraan internasional kanthi pengalaman investasi lan syarat legal Antigua lan Barbuda, kita nggawe solusi paling apik.

    • Ragad Competitive

      Kewarganegaraan kanthi layanan investasi kanggo Antigua lan Barbuda nawakake rega paling murah, kanthi tingkat kasuksesan paling apik kanggo Antigua lan Barbuda.

    • Keahlian industri sing kuwat

      Wis pirang-pirang taun pengalaman kanggo dual Kewarganegaraan menyang Antigua lan Barbuda ndhukung klien lan kulawargane kanggo Antigua lan Barbuda.

    • Kasugihan Pengalaman

      Kewarganegaraan sing dialami dening pengacara investasi kanggo Antigua lan Barbuda lan agen hukum kanggo Antigua lan Barbuda sing nyedhiyakake dhukungan kanggo klien.

    • Quality

      Kita duwe pengacara lan agen paling apik kanggo proses penanganan Antigua lan Barbuda lan aplikasi sing setya kanggo sukses sampeyan.

    • 1 Titik Hubungan

      Sadurunge Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda lan sawise disetujoni, anggota tim senior kita bakal ana ing kono kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi kanggo Antigua lan Barbuda

    • Kesadaran Budaya sing Unik

      Kita duwe pengalaman internasional ing Kewarganegaraan kanthi investasi kalebu Antigua lan Barbuda, ngewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

    • Tapak sikil Global

      Yen kewarganegaraan kanthi investasi menyang Antigua lan Barbuda gagal, ana 36 negara liyane sing dilayani, kita siyap karo rencana B.

  • Ngitung biaya kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Antigua lan Barbuda

    Kanggo ngitung biaya Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Antigua lan Barbuda, mangga isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien Antigua lan Barbuda, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo Kewarganegaraan kanthi program investasi kanggo Antigua lan Barbuda lan biaya liyane.

    jeneng

    Age

    email

    nomer telpon

    Bocah-bocah: Ora AnaYa

    Anak nganti 18 taun:

    Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

    Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

    Nomer Wong Tuwane:

  • Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

    • jinis visa kanggo Antigua lan Barbuda

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Antigua lan Barbuda

    • Omah sing sementara ing Antigua lan Barbuda

    • Residence permanen ing Antigua lan Barbuda

    • Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

    • Kedutaan Besar lan Konsulat Antigua lan Barbuda

    • Pajeg ing Antigua lan Barbuda

    bukaken Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan dening Investasi ing Antigua lan Barbuda lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing diwenehake ing Antigua lan Barbuda kanggo sarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga menyang Antigua lan Barbuda kanthi investasi, kita minangka mitra kanggo Antigua lan Barbuda, kasedhiya kanggo nyedhiyakake akeh layanan liyane nalika uga mbutuhake ing Antigua lan Barbuda kanthi rega sing terjangkau.

Loro saka Kewarganegaraan kanthi konsultasi investasi kanggo Antigua lan Barbuda, kita nyedhiyakake layanan bisnis, IT lan SDM uga ing Antigua lan Barbuda, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane kanggo Antigua lan Barbuda sing nggawe kita toko mandeg kanggo Antigua lan Barbuda lan 106 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimen lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengusaha kanggo Antigua lan Barbuda kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Kewarganegaraan kanthi investasi kanggo Antigua lan Barbuda kanthi pitulung para pengacara, konsultan lan ikatan ing Antigua lan Barbuda lan internasional.

Perusahaan ing Antigua lan Barbuda

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan ing Antigua lan Barbuda utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan ing Antigua lan Barbuda luwih murah karo kita.)

Rekening Bank ing Antigua lan Barbuda

Investor sing kudu pindhah menyang Antigua lan Barbuda bakal dibutuhake akun bank pribadi ing Antigua lan Barbuda lan akun bank perusahaan ing Antigua lan Barbuda, kita uga bisa ngewangi akun bank luar negeri.

Gerbang pembayaran ing Antigua lan Barbuda

Yen sampeyan butuh konsultasi ing Antigua lan Barbuda, kanggo solusi pembayaran digital ing Antigua lan Barbuda kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech ing solusi Antigua lan Barbuda utawa crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Antigua lan Barbuda yen sampeyan rencana miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana ing Antigua lan Barbuda kanggo miwiti cepet ing Antigua lan Barbuda.

Layanan SDM ing Antigua lan Barbuda

Kita perusahaan sumber daya manungsa ing Antigua lan Barbuda bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan ing Antigua lan Barbuda free.

Nomer Telpon Virtual kanggo Antigua lan Barbuda

Sistem telpon bisnis kanggo Antigua lan Barbuda bebarengan karo nomer virtual kanggo Antigua lan Barbuda 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan ing Antigua lan Barbuda

Akuntansi, amarga rajin ing Antigua lan Barbuda lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual ing Antigua lan Barbuda

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan ing Antigua lan Barbuda

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi menyang Antigua lan Barbuda, bisnis persiyapan ing Antigua lan Barbuda.

Solusi IT

Kita nyedhiyakake solusi IT ing Antigua lan Barbuda ing ngisor iki

  • Desain Web ing Antigua lan Barbuda

  • Pengembangan E-niaga ing Antigua lan Barbuda

  • Pangembangan web ing Antigua lan Barbuda 

  • Pangembangan blockchain ing Antigua lan Barbuda

  • Pangembangan Aplikasi ing Antigua lan Barbuda

  • Pangembangan Piranti Lunak ing Antigua lan Barbuda

  • SEO ing Antigua lan Barbuda

Pengacara kewarganegaraan kanthi Investasi ing Antigua lan Barbuda

Kita nyedhiyakake kewarganegaraan kanthi solusi Investasi kanggo Antigua lan Barbuda lan sukses kanggo para klien penting banget, kanggo Antigua lan Barbuda, kita minangka pimpinan, firma ukum kanggo Antigua lan Barbuda uga duwe agen imigrasi paling apik ing Antigua lan Barbuda, kita duwe reputasi apik ngirim pengalaman pelayanan klien sing paling apik kanggo Antigua lan Barbuda kanthi solusi investasi strategis sing jelas kanggo individu Antigua lan Barbuda lan kulawargane. Kewarganegaraan dening tim investasi kanggo Antigua lan Barbuda nyedhiyakake solusi sing digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan rencana miwiti registrasi perusahaan kanggo Antigua lan Barbuda saka jarak jauh, surat hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah Antigua lan Barbuda. Gumantung saka negara sampeyan, sampeyan kudu murtad utawa diresmekake dening konsulat Antigua lan Barbuda.

Pitakon Paling Sering - Kewarganegaraan dening Investasi ing Antigua lan Barbuda

Kewarganegaraan Profesional kanthi Pandhuan Investasi kanggo Antigua lan Barbuda

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Kewarganegaraan kanthi Investasi menyang Antigua lan Barbuda


link kanggo Departemen Imigrasi Antigua lan Barbuda , sing tanggung jawab nyusun kebijakan kanggo nyepetake Imigrasi ing Antigua lan Barbuda
Kewarganegaraan dening Investasi menyang 38 negara!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan