Mlebu

🔍

EN

X

Program Imigrasi Investor - Program Karesidenan lan Kewarganegaraan

Kewarganegaraan kanthi Investasi, Karesidenan kanthi investasi lan Visa Emas

Kita nyedhiyakake Layanan Imigrasi Ekonomi kanggo:

  • Karesidenan kanthi investasi
  • Kewarganegaraan kanthi investasi
  • Visa emas
  • Paspor nomer loro
  • Kewarganegaraan / Karesidenan kanthi investasi kanthi investasi ing real estate

Best Agen Karesidenan kanthi Investasi lan Pengacara kanggo Warga dening Investasi lan makelar kanggo program perumahan real estate makarya bebarengan kanggo nglindhungi klien.

Residensi dening agen Investasi nyedhiyakake layanan kanggo residensi kanthi investasi, program residensi dening investasi, program residensi dening investasi, residensi kanthi investasi kaping pindho, residensi ganda kanthi investasi, kewarganegaraan lan residensi kanthi investasi, residensi permanen kanthi investasi, residensi sementara kanthi investasi, residensi kanthi investasi skema, Karesidenan miturut skema investasi, Kewarganegaraan kanthi investasi, Kewarganegaraan kanthi program investasi, Kewarganegaraan kanthi program investasi, Kewarganegaraan nomer loro kanthi investasi, Kewarganegaraan kaping pindho kanthi investasi, omah lan kewarganegaraan kanthi investasi, residensi lan kewarganegaraan kanthi investasi, program Kewarganegaraan ekonomi, Kewarganegaraan kanthi investasi skema, Kewarganegaraan kanthi skema investasi, paspor kapindho, program paspor kapindho, program paspor kapindho, paspor kaping pindho, residensi lan paspor kapindho, paspor kapindho diplomatik, paspor kapindho kanthi investasi, paspor kewarganegaraan nomer loro, skema paspor kapindho, skema paspor kapindho, visa emas , program visa emas, program visa emas, visa emas nomer loro, program visa emas nomer loro, visa emas ganda, kewarganegaraan lan visa emas, residensi lan visa emas, kewarganegaraan visa emas, skema visa emas, skema visa emas.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS sing sampeyan pilih

"1 solusi mandeg" kanggo kabeh Karesidenan kanthi investasi lan Kewarganegaraan kanthi investasi kanthi dhukungan tambahan.

CONFIDENTIAL | Solusi LEGAL

Kanthi Investasi Minimal kanggo Karesidenan lan Kewarganegaraan

Dhukungan klien kanggo Kewarganegaraan kanthi investasi lan Karesidenan kanthi investasi

Tim Kita saka Kewarganegaraan lan karesidenan dening Agen Investasi lan dening Investment Pengacara nyedhiyakake klien lan kulawargane kanthi dhukungan kanggo kewarganegaraan kanthi investasi, residensi kanthi investasi lan kesempatan imigrasi investasi liyane, ing 37 negara.

Layanan kita ora mung winates kanggo residensi kanthi investasi utawa Golden Visa utawa kewarganegaraan kanthi investasi utawa paspor kaloro, kita uga mbantu kesempatan investasi real estate paling apik, menehi solusi lengkap yen sampeyan pengin nggawe perusahaan utawa luar negeri, sumber daya manungsa lan liya-liyane, sing kalebu perencanaan finansial lan liya-liyane.

Ngewangi klien kanthi solusi adhedhasar kewarganegaraan lan lan residensi sekunder.

Dhukungan Khusus kanggo Warga:

Kita nyedhiyakake terjangkau kewarganegaraan kanthi investasi lan residensi dening layanan investasi, liwat terjangkau firma hukum investasi lan imigrasi, pengacara imigrasi investasi sing terjangkau, kewarganegaraan sing terjangkau kanthi investasi lan residensi dening konsultan investasi, kewarganegaraan sing terjangkau kanthi investasi lan residensi dening pengacara investasi lan perusahaan konsultasi imigrasi sing terjangkau

  • kewarganegaraan kanthi investasi lan residensi kanthi investasi menyang 37 Negara.

  • Visa emas menyang 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi menyang 37 Negara.

  • Paspor kaping pindho menyang 37 Negara.

  • Imigrasi Berbasis Bisnis menyang 106 Negara.

  • kewarganegaraan kanthi investasi lan residensi dening program investasi.

  • Program visa emas menyang 37 Negara.

  • Kewarganegaraan kanthi program investasi menyang 37 Negara.

  • Program paspor kapindho menyang 37 Negara.

  • Program imigrasi bisnis menyang 106 Negara.

Kewarganegaraan khusus kanthi investasi lan residensi kanthi dhukungan investasi kanggo individu lan kulawarga.

kewarganegaraan kanthi investasi lan residensi kanthi investasi liwat Real Estate

Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo investasi real estate kanthi perspektif sing klien kudu entuk laba investasi sing apik, kapan wae, dheweke pengin milih investasi sing digawe kanggo kewarganegaraan kanthi investasi lan residensi kanthi investasi. Kita duwe hubungan karo sawetara pangembang real estate paling apik sing duwe rekam apik lan properti ana ing lokasi sing apik, entuk asil sing paling apik.

Program perumahan real estate paling apik kanthi investasi ing real estate.

Negara sing didhukung kanggo residensi kanthi investasi

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Kewarganegaraan kanthi investasi lan residensi dening Pengacara investasi bakal menehi pitulung dokumentasi rinci babagan kewarganegaraan sukses kanthi investasi lan residensi kanthi investasi. Layanan standar kanggo kewarganegaraan kanthi investasi lan residensi kanthi investasi kalebu:

Konseling

Duration: dina 1-3

Pengacara kita bakal ngerti syarat pamindahan, adhedhasar saran sing bakal digawe

Due Diligence

Duration: dina 1-3

Kita nganakake rajin, amarga nyiapake laporan sadurunge nyaranake kewarganegaraan kanthi investasi lan residensi kanthi investasi menyang klien kanggo entuk kewarganegaraan utawa residensi lan kanggo nyuda risiko tinolak.

Adhedhasar laporan rajin, kita uga nyaranake program alternatif supaya sukses luwih apik.

Contract

Duration: dina 1

Supaya bisa maju karo kewarganegaraan kanthi investasi lan residensi kanthi aplikasi investasi, kita butuh salinan salinan paspor anggota kulawarga lan kulawarga.

Preparasi dokumentasi

Duration: 1 minggu

Terjemahan lan murtad kewarganegaraan dokumen kanthi investasi lan residensi kanthi aplikasi investasi. Pengacara khusus kanggo kewarganegaraan kanthi investasi lan residensi kanthi investasi lan visa emas bakal mbantu ngisi formulir lan dokumentasi.

Nglebokaké dokumentasi

Duration: Langsung

Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo kewarganegaraan miturut investasi lan residensi kanthi aplikasi investasi wis siyap, kita bakal isi karo pejabat sing relevan.

Persetujuan

Duration:1 kanggo 4 sasi

Sawise dokumentasi kulawarga lan kulawarga kanggo kewarganegaraan miturut investasi lan residensi kanthi aplikasi investasi wis siyap, kita bakal isi karo pejabat sing relevan.

Nuduhake Warta Apik

Duration: Langsung

Sawise aplikasi kewarganegaraan kanthi investasi lan residensi kanthi investasi disetujoni, kita nuduhake kabar apik karo sampeyan lan miwiti nyiyapake dhukungan liyane.

Pengganti Million Makers

Pengalaman prabédan.

Mcare

Care mbangun karo sampeyan ing pikiran.

  • Toko Siji Stop

    kewarganegaraan dening investasi lan panggonan dening investasi lan negara liyane, plus akeh dhukungan liyane.

  • Layanan pribadi

    Kita nyedhiyakake kewarganegaraan paling apik kanthi investasi lan omah kanthi dhukungan investasi kanggo investasi, imigrasi lan perencanaan real estate.

  • Tukang Ngatur Tukang Jupuk

    Didhukung dening kewarganegaraan internasional kanthi investasi lan omah kanthi pengalaman investasi lan syarat legal, kita nggawe solusi paling apik.

  • Ragad Competitive

    Kewarganegaraan kanthi investasi lan omah kanthi layanan investasi nawakake rega paling murah, kanthi tingkat sukses sing bisa dipikolehi.

  • Keahlian industri sing kuwat

    Kita wis nggunakake pirang-pirang taun pengalaman kanggo kewarganegaraan ganda kanthi investasi lan pendhudhuk sing ndhukung pendhudhuk lan kulawargane.

  • Kasugihan Pengalaman

    Kewarganegaraan sing duwe pengalaman nganggo investasi lan omah saka pengacara investasi lan agen legal sing menehi dhukungan kanggo klien.

  • Quality

    Kita duwe pengacara lan proses penanganan agen sing paling apik sing setya kanggo sukses sampeyan.

  • 1 Titik Hubungan

    Sadurunge kewarganegaraan kanthi investasi lan omah lan sawise disetujoni, anggota tim senior kita bakal kasedhiya kanggo dhukungan bisnis utawa pribadi

  • Kesadaran Budaya sing Unik

    Kita duwe pengalaman internasional ing kewarganegaraan kanthi investasi lan omah kanthi investasi kalebu, ngrewangi klien saka saindenging jagad kanthi layanan paling apik.

  • Tapak sikil Global

    Yen kewarganegaraan kanthi investasi lan omah kanthi investasi gagal, ana 36 negara liyane sing kita lakoni, kita siyap karo rencana B.

Ngetung biaya kanggo kewarganegaraan kanthi investasi lan omah kanthi Investasi

Kanggo ngitung biaya kewarganegaraan kanthi investasi lan omah kanthi investasi, mangga isi kabeh rincian kalebu anggota kulawarga lan umur. Amarga akeh klien, kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi biaya murah. Petungan, kalebu, biaya kanggo kewarganegaraan kanthi investasi lan omah kanthi program investasi lan biaya liyane.

jeneng

Age

email

nomer telpon

Bocah-bocah: Ora AnaYa

Anak nganti 18 taun:

Anak-anak ing ndhuwur 18 taun:

Wong tuwa sing umur 55 taun: Ora AnaYa

Nomer Wong Tuwane:

Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake Kewarganegaraan kanthi investasi lan Residence kanthi layanan investasi kanggo Individu utawa bisnis sing kasebut ing ngisor iki:

  • Kewarganegaraan kanthi investasi lan Residence kanthi layanan investasi ora ditawakake kanggo Pedagang utawa distributor senjata lan amunisi.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi lan Residence kanthi program investasi ora ditawakake kanggo pengawasan teknis utawa spionase industri VoIP.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi lan Residence kanthi konsultasi investasi ora ditawakake kanggo kegiyatan ilegal utawa pidana.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi lan Residence kanthi dhukungan investasi ora kanggo wong sing urusan materi Genetik.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi lan Residence kanthi layanan investasi dudu kanggo bisnis sing urusan senjata biologis utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi lan Residence kanthi program investasi dhukungan ora kasedhiya kanggo wong sing urusan perdagangan, panyimpenan, utawa transportasi organ Manungsa.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi lan Residence kanthi investasi ora kanggo agensi Adoption ilegal.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi lan Residence kanthi layanan program investasi ora kanggo kultus Agama lan amal.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi lan Residence kanthi layanan investasi ora diwenehake kanggo wong-wong sing melu pornografi.

  • Kewarganegaraan kanthi investasi lan Residence kanthi investasi pengacara ora ndhukung urusan bisnis ing obat-obatan.



“Wara-wara Penting : MM Solutions INC kudu ngati-ati supaya dokumen AML bisa ditemtokake kanggo klien lan KYC, nanging kita ora nampa tanggung jawab apa wae kanggo ditolak saka pihak berwenang kanggo nyetujoni aplikasi Kewarganegaraan kanthi investasi lan Residence kanthi investasi dening investasi.

ngrancang strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategic

Perencanaan program imigrasi strategis sing bisa mbantu nggayuh target mobilitas global lan gegayuhan kanthi cara sing tepat lan larang.

ngrancang strategis

Tangan lan Sabar

Kita ngerti banget yen kabeh proses iku kanggo sampeyan lan kulawarga lan sampeyan mbutuhake pandhuan lan tangan sing akeh. Aja kuwatir yen kita ana kanggo sampeyan!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Kita ngerti manawa imigrasi asring lapangan sing rumit banget lan percaya yen hubungan sejatine kalebu nuduhake informasi. Ing Million Makers, kita nawakake pelatihan klien babagan topik imigrasi sing akeh. Kita bisa sabar banget karo Klien.

Rapat Review

Rapat Review

Kita nemoni klien kita utawa duwe konferensi video, gumantung kasedhiyan. Rapat kasebut minangka tujuan, kabijakan utawa praktik perusahaan sing bisa mengaruhi program imigrasi, nganalisa lan nemtokake modifikasi program potensial. Kita ora ngisi biaya tambahan kanggo konsultasi lan rapat kasebut.

Kanggo maca informasi luwih lengkap babagan

  • jinis visa

  • Prosedur Ijin Kerja

  • Omah sing sementara

  • Omah permanen

  • kewarganegaraan

  • Kedutaan Besar lan Konsulat

  • pajak

bukaken Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan / Karesidenan dening Investasi lan Layanan Liyane

Kita wis nyathet sawetara layanan liyane sing disedhiyakake kanggo syarat cepet utawa mbesuk.

Yen sampeyan duwe rencana pindhah karo kulawarga kanthi investasi, kita minangka mitra sampeyan bakal kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan liyane nalika uga mbutuhake rega sing terjangkau.

Loro saka Kewarganegaraan kanthi konsultasi investasi, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT lan layanan SDM, sing ora bisa ditemokake ing sangisore payung sing diwenehake dening konsultan liyane sing nggawe kita toko mandhiri ing 107 negara.

"Kita wis nandur modhal taun eksperimental lan global ing 106 Negara kanggo mbantu kulawarga, individu, lan pengusaha kanggo nggayuh tujuan lan gegayuhan."

Kita ndhukung cara klien ngluwihi Kewarganegaraan kanthi investasi kanthi pambiyantu para pengacara, konsultan lan dasi lan internasional.

Company

Kita bisa nulungi sampeyan ndhaptar perusahaan utawa Offshore lan 106 Negara (Biaya ndhaptar perusahaan luwih murah karo kita.)

Akun bank

Kabeh imigrasi investor sing dibutuhake akun bank pribadi lan akun bank perusahaan, kita uga bisa ngrewangi akun bank offshore.

Gateway pembayaran

Priksa manawa sampeyan butuh konsultasi, kanggo solusi pembayaran digital kaya gateway pembayaran tradisional utawa fintech utawa solusi crypto, ayo ngerti.

Didol bisnis saiki

Sawise Kewarganegaraan kanthi investasi yen sampeyan rencana kanggo miwiti bisnis kanthi tuku bisnis sing ana kanggo wiwitan cepet.

Layanan HR

Kita perusahaan sumber daya manungsa bisa mbantu sampeyan kanthi rekrutmen kanthi cepet. Sampeyan uga bisa kirim lowongan free.

Nomer telpon Virtual

Sistem telpon bisnis bebarengan karo nomer virtual 102 negara lan 291 Kutha.

Layanan Perencanaan Keuangan

Akuntansi, amarga rajin lan luwih akeh.

Alamat Kantor Virtual

Kantor maya alamat ing 65 lokasi internasional.

Bisnis persiyapan

Sawise Residensi kanthi investasi, bisnis persiyapan.

Pengacara kewarganegaraan / Karesidenan dening Investasi

Kita nyedhiyakake kewarganegaraan kanthi solusi Investasi lan sukses kanggo para klien iku penting banget ,, kita minangka pimpinan, firma ukum duwe agen imigrasi paling apik, kita duwe reputasi ngirim pengalaman pelayanan klien kanthi solusi investasi strategis sing jelas kanggo saben wong lan kulawargane. Kewarganegaraan dening tim investasi nyedhiyakake solusi sing digawe kanggo sukses Klien.

Poin Penting:

  • Anggota kulawarga (anak, garwane, wong tuwa) layak entuk ijin omah, sawise ijin residensi wis disetujoni.

  • Daya pengacara dibutuhake kanggo kabeh tumindak ukum kanggo sampeyan miturut Kewarganegaraan dening pengacara investasi. Yen sampeyan utawa arep ngunjungi, kita bisa entuk surat pengacara ing kene.

Kita ora dikenani biaya tambahan kanggo entuk Kuasa pengacara. Yen sampeyan rencana miwiti registrasi perusahaan saka jarak adoh, surat hak pengacara sampeyan kudu sah dileksanakake kanggo digunakake ing wilayah kasebut. Gumantung saka negara ing omah sampeyan, mesthine kudu murtad utawa legalisasi dening konsulat.

Pitakon Paling Sering - Kewarganegaraan / Karesidenan dening Investasi

Kewarganegaraan / Karesidenan Profesional kanthi Pandhuan Investasi 

Nyuwun konsultasi gratis kanggo Kewarganegaraan / Karesidenan kanthi Investasi


Imigrasi investor menyang Negara 48!

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan