Mlebu

🔍
en
X

Imigrasi Bisnis

Imigrasi Bisnis menyang

106 Negara ing saindenging jagad

  • Iki bisa ditindakake kanthi netepake bisnis anyar utawa entuk bisnis sing wis ana, tanpa ngobong bolongan ing kanthong sampeyan, nanging, tujuane kudu apik.
  • Kita nyedhiyakake solusi sing disesuaikan kanggo individu / kulawarga / bisnis cilik sing paling apik kanggo sampeyan kanthi dhukungan kanggo kabeh kabutuhan imigrasi kanthi sabar lan empati.

Nyuwun Quote a Kudu Ngerti

Pitulungan Olahraga Khusus Bisnis

Kita ing Million Makers mbantu Individu, kulawarga, investor lan perusahaan njaluk pitulung karo imigrasi bisnis lan visa investor kanthi proses imigrasi sing rumit ing saindenging jagad, kanthi nuntun dheweke ngrancang lan nderek proses lan prosedur lan mbantu dheweke nemokake solusi sing tepat adhedhasar tujuan lan aspirasi. Klien kita teka saka kabeh jagad, kalebu, India, China, Kanada, Amerika Serikat, Australia, Indonesia, New Zealand, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, lan sapiturute. Kita duwe katrangan lengkap babagan hukum imigrasi Internasional. lan proses kanggo nglamar visa, pendhudhuk sementara, residensi permanen lan kewarganegaraan. Kawruh lan kemitraan sing ekstensif ngidini kita mbantu para klien navigasi liwat tantangan tantangan imigrasi kanthi cara sing efektif lan efisien, tetep efektifitas biaya.

Imigrasi bisnis yaiku kanggo individu sing pengin pindhahake dhewe utawa karo kulawargane menyang negara anyar lan nandur modal ing kana utawa miwiti bisnis.

Kita ing Million Makers mbantu Individu, kulawarga, investor lan perusahaan njaluk pitulung karo imigrasi bisnis lan visa investor kanthi proses imigrasi sing rumit ing saindenging jagad, kanthi nuntun dheweke ngrancang lan nderek proses lan prosedur lan mbantu dheweke nemokake solusi sing tepat adhedhasar tujuan lan aspirasi. Ana pirang-pirang negara sing welcome wong-wong sing wis pengalaman lan spesialis sing gelem menehi sumbangan lan pangembangane lan mula menehi 2 jinis imigrasi bisnis:

kulawarga

Kulawarga kulo matur nuwun kanggo pandhuan lan dhukungan lan sing paling penting amarga sabar lan sabar.

ENTREPRENEUR lan SELF EMPLOYED

  • Manajemen lan Kontrol bisnis nyata
  • Pelamar kudu:

(i) Ngontrol persentase usaha usaha sing kualifikasi.
(ii) Nyedhiyani manajemen aktif lan aktif ing bisnis; lan
(iii) Gawe kesempatan kerja full-time kanggo warga negara liya kajaba saka pelamar pengusaha lan anggota kulawargane.

Kanggo Program Imigrasi Investor Kaya:

flag-img Kewarganegaraan dening investasi

flag-img Kaloro Paspor

flag-img Penduduk permanen kanthi investasi

Pilih Negara kanggo Imigrasi Bisnis

Telusuri Miturut Wilayah

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Ringkesan Proses

Minangka individu utawa pemilik utawa perusahaan saka perusahaan independen utawa perusahaan, kabeh wong ditantang ora mung kanthi proses ngatur kegiatan saben dinane, nanging, kanthi trep kanggo njamin sukses ing jangka waktu jangka pendek lan jangka panjang. Nanging, nalika nindakake bisnis saya mundhak, lan kepatuhan nyiptakake tantangan operasional sing luwih gedhe, sampeyan bisa uga mikir yen sampeyan bakal terus slamet - apike berkembang - sajrone jaman anyar iki.

Langkah dening Proses Langkah - Saka Wiwiti Sukses

Langkah 1: Ngenali kabutuhan Individu / Kulawarga / Bisnis.
Langkah 2: Pilihan kesempatan / pilihan sing paling apik kanggo sukses lan tujuan sing sukses.
Langkah 3: Ngirim pilihan sing paling apik kanggo persetujuan.
Langkah 4: Yen bisa, ngawasi kunjungan menyang negara kasebut, yen ora ana.
Langkah 5: Sinau babagan kelayakan.
Langkah 6: Akuntansi akun lan pajak, yen ana.
Langkah 7: Ringkesan lan panjelasan rinci babagan kemungkinan bisa.
Langkah 8: Pengawasan ing proses.
Langkah 9: Nyiapake lan ngirim menyang Panguwasa sing ana gandhengane.
Langkah 10: SUKSES

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Kita nawakake macem-macem solusi ing sangisore siji atap, kemitraan kanggo kabeh kabutuhan pertumbuhan lokal utawa global.

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Tansah ana kanggo mangsuli pitakon, ndhukung sampeyan ing tujuan lan aspirasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit.

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Kabutuhan saben beda, mula, kita mesthi ngrancang solusi kanggo sampeyan, kanggo jalur wutah internasional.

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Fees kanggo layanan kita pancen kompetitif tanpa biaya sing didhelikake, sing bisa dianggo kanggo kabeh, apa sampeyan minangka individu utawa perusahaan cilik, medium utawa gedhe.

Keahlian industri sing kuwat

Keahlian industri sing kuwat

Sajrone pirang-pirang taun kerja karo Individu, kulawarga, lan perusahaan, kita wis ngetrapake kawruh utama ing njangkepi spektrum layanan internasional, internasional.

Kasugihan Pengalaman

Kasugihan Pengalaman

Kita duwe tim profesional, asosiasi lan mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman sing akeh kanggo para klien.

Quality

Quality

Kita minangka Mitra, panyedhiya layanan, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kewangan, Ahli Imigrasi lan wong sing berprestasi asil, lan berorientasi.

Integritas

Integritas

Nalika ngadhepi keputusan sing angel, kita ora bakal nolak kompromi lan prinsip. Kita nglakoni apa sing bener, dudu sing paling gampang.

Tapak sikil Global

Tapak sikil Global

Kita ngladeni individu, kulawarga lan perusahaan ing saindenging internasional, mula bisa mupangati lan ningkatake wutah global.

1 Titik Hubungan

1 Titik Hubungan

Kita kene kanggo nggawe relokasi, pertumbuhan, ekspansi lan kabutuhan kanthi menehi 1 kontak.

Kesadaran Budaya sing Unik

Kesadaran Budaya sing Unik

Ngarsane khas ing pasar internasional utama nyedhiyakake kita, kawruh lokal ahli supaya bisa menehi sampeyan platform dhukungan sing paling lengkap.

sukses

sukses

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Legal: 19132.
Layanan IT: 1000+ Proyek
Layanan Perusahaan: 26742.
Isih Counting.

  • Argentina
  • Armenia
  • Azerbaijan
  • Belarus
  • Brazil
  • Chile
  • Croatia
  • Bulgaria
  • Canada
  • Ecuador
  • Estonia
  • Georgia
  • Yunani
  • Hungary
  • Kazakhstan
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Moldova
  • Montenegro
  • Philippines
  • Poland
  • Romania
  • Rusia
  • Serbia
  • Uruguay
  • Slovenia
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab

Kita ora ndhukung utawa menehi layanan kanggo kategori (s) ing ngisor iki kanggo Individu lan / utawa bisnis:

  • Piranti apa wae sing bisa nyebabake planggaran hak asasi manungsa utawa digunakke kanggo nyiksa.
  • Perdagangan, distribusi utawa manufaktur senjata, gaman, amunisi, mercenary utawa kontrak sing larang.
  • Pengawasan teknis utawa peralatan bugging utawa espionage industri.
  • Sembarang kegiatan ilegal utawa pidana utawa individu (s) ireng sing dideleng miturut ukum negara apa wae.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, kimia utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani uga kalebu, peralatan utawa mesin sing digunakake kanggo ngasilake, nangani utawa mbuwang bahan (bahan) kasebut.
  • Dagang, panyimpenan, utawa transportasi organ-organ Manungsa utawa kewan, nyiksa kewan utawa nggunakake kewan kanggo tes ilmiah utawa produk.
  • Agen Adoption, kalebu prosedur keibubapaan utawa nyiksa hak asasi manungsa;
  • Kultus agama lan amal dheweke.
  • Pornografi.
  • Penjualan Pyramid.
  • Obat-obatan obat-obatan.
  • Kegiatan bisnis, sing miturut undang-undang lan peraturan negara pambentukan Entitas kena lisensi lan ditindakake tanpa entuk lisensi.

ngrancang strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategic

Perencanaan program imigrasi strategis sing bisa mbantu nggayuh target mobilitas global lan gegayuhan kanthi cara sing tepat lan larang.

ngrancang strategis

Tangan lan Sabar

Kita ngerti banget yen kabeh proses iku kanggo sampeyan lan kulawarga lan sampeyan mbutuhake pandhuan lan tangan sing akeh. Aja kuwatir yen kita ana kanggo sampeyan!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Kita ngerti manawa imigrasi asring lapangan sing rumit banget lan percaya yen hubungan sejatine kalebu nuduhake informasi. Ing Million Makers, kita nawakake pelatihan klien babagan topik imigrasi sing akeh. Kita bisa sabar banget karo Klien.

Rapat Review

Rapat Review

Kita nemoni klien kita utawa duwe konferensi video, gumantung kasedhiyan. Rapat kasebut minangka tujuan, kabijakan utawa praktik perusahaan sing bisa mengaruhi program imigrasi, nganalisa lan nemtokake modifikasi program potensial. Kita ora ngisi biaya tambahan kanggo konsultasi lan rapat kasebut.

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan