Mlebu

en
X

Bisnis kanggo Didol

Bisnis kanggo Tuku lan Tuku

We spesialis kanggo nyedhiyani 3 macem-macem jinis Kesempatan Bisnis Internasional

  • Tuku lan Sade Bisnis sing ana
  • Ekspansi Internasional
  • Ngatur bisnis ing endi wae ing saindenging jagad

Kita spesialis lan nyedhiyakake 3 macem-macem jinis Kesempatan Bisnis Internasional

Tuku / Sade Bisnis sing ana

tuku-adol

Liwat jaringan lan asosiasi sing akeh, kita terus nampa akeh panyuwunan kanggo tuku lan tuku bisnis sing wis ana, kalebu, Gudang, restoran, toko, toko toko, Klub, Gabungan Panganan Cepet, Casinos, Pangsapuri Layanan, Asrama, Hotel, Motel, Resor , Unit Manufaktur, Lands Pertanian, Pasar, Kain, Kafe, Toko kopi, Toko es krim, Pangiriman Piza, Layanan Katering, Piring, Taman hiburan & Arked, Pub, Bar, Nightclubs, Stasiun Layanan Petrol, Kantor & Pusat Bisnis, Gudang Grosir, Unit Pusat Blanja, Toko Antik & Seni, Toko Toko, Layanan Cucian & Valet, Stasiun Layanan Auto, lsp. Lan ora liya, tanah pertanian uga.

Yen sampeyan ngarep-arep bisa adol utawa tuku bisnis sing wis ana, mula sampeyan bisa nggunakake layanan khusus kanggo netepake dhewe ing ngendi wae ing saindenging jagad, sampeyan mung kudu ngisi syarat sampeyan minangka panuku / bakul kanthi rincian, manawa, sampeyan bisa ditambah karo database kita.

Ekspansi Internasional

ekspansi bisnis

Tim kita mbantu perusahaan saka bawana sing beda-beda, negara-negara kanthi sukses ngenalake produk lan layanan menyang pasar anyar kanthi mbantu perusahaan cilik lan medium ngembangake lan ngetrapake strategi sing ngasilake wutah bisnis sing nguntungake amarga paningkatan penjualan lan ekspansi menyang pasar internasional kanthi tujuan mlebu lan ngembangake usahane. Tim kita nawakake macem-macem solusi bisnis global sing bakal ngidini bisnis sampeyan sukses ngenalake produk lan layanan menyang pirang-pirang pasar internasional.

Sawetara layanan kalebu: Penilai industri lan pasar spesifik, riset pasar khusus (riset primer lan sekunder), perencanaan bisnis strategis, analisis SWOT, strategi penembus pasar, target marketing lan komunikasi, PR, generasi timbal, bangunan hubungan, telusuran pasangan, telusuran karyawan, penggabungan lan akuisisi, pangembangan merek, peluncuran produk, pemasaran acara lan layanan liyane sing gegandhengan.

Miwiti Bisnis

bisnis persiyapan

Kabeh iku diwiwiti kanthi milih jeneng sing bener, New Company Incorporation utawa Tuku sing ana, pambukaan akun Bank, outsourcing akun, Karyawan sing Nyewa, merek dagang, Ngatur kantor virtual utawa sewa ing lokasi sing apik, Sistem Komunikasi, integrasi CRM - kanggo ngembangake rencana bisnis lan pemasaran, narik modal sing dibutuhake lan akeh aspek liyane, Nggawe bisnis, utamane sing pengin dibangun, mbutuhake akeh perhatian kanggo menehi detail, saran hukum, konsultasi finansial kanggo milih kantor sing bener, kita ndhukung lan nyedhiyakake layanan kanggo Individu, wirausaha lan perusahaan gedhe ing meh kabeh aspek kanggo nyetel bisnis salah siji anyar utawa wis ana ing lokasi ing jagad iki.

Saka perusahaan eceran, grosir lan distribusi menyang layanan finansial, francais, bisnis internet lan teknologi, kepala sekolah, mitra, kanca, ahli, lan ahli ing omah wis mbantu miwiti bisnis.

Pilih Negara Kanggo Bisnis sing didol

Telusuri dening Wilayah

Kita wis menehi konsultasi kanggo bisnis anyar ing ngisor iki:

  • Formasi Perusahaan
  • Perusahaan Rak
  • Bisnis kanggo Didol
  • Opening Bank Bank
  • Outsourcing akun
  • Kantor Virtual
  • Nomer telpon Virtual
  • Produk lan layanan IT kaya Domain, Hosting, solusi awan, Desain lan Pembangunan Situs Web sing wis Disesuaikan
  • Pengusaha Karyawan
  • Outsourcing HR
  • Persiyapan CRM lan integrasi
  • Akun Merchant
  • Licensing Bisnis
  • Registrasi Tandha Perdagangan
  • Desain Situs Web sing Disesuaikan
  • Ngrancang Logo
  • Layanan Imigrasi
  • Ijin Kerja
  • Financing bisnis
  • Persetujuan pemegang saham lan anggota
  • Dokumen organisasi
  • Tuku real estate lan perjanjian sewa
  • Ngrancang kontrak lan perjanjian
  • Kawicaksanan operasional sing sah lan manual karyawan
  • Tuku lan dodolan waralaba
  • Lan akeh ...

Kirim Syarat

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Ringkesan Proses

Langkah dening Proses Langkah - Saka Wiwiti Sukses

Langkah 1: Ngenali kabutuhan Individu / Kulawarga / Bisnis.
Langkah 2: Pilihan kesempatan / pilihan sing paling apik kanggo sukses lan tujuan sing sukses.
Langkah 3: Ngirim pilihan sing paling apik kanggo persetujuan.
Langkah 4: Yen bisa, ngawasi kunjungan menyang negara kasebut, yen ora ana.
Langkah 5: Sinau babagan kelayakan.
Langkah 6: Akuntansi akun lan pajak, yen ana.
Langkah 7: Ringkesan lan panjelasan rinci babagan kemungkinan bisa.
Langkah 8: Pengawasan ing proses.
Langkah 9: Nyiapake lan ngirim menyang Panguwasa sing ana gandhengane.
Langkah 10: SUKSES

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Kita nawakake macem-macem solusi ing sangisore siji atap, kemitraan kanggo kabeh kabutuhan pertumbuhan lokal utawa global.

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Tansah ana kanggo mangsuli pitakon, ndhukung sampeyan ing tujuan lan aspirasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit.

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Kabutuhan saben beda, mula, kita mesthi ngrancang solusi kanggo sampeyan, kanggo jalur wutah internasional.

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Fees kanggo layanan kita pancen kompetitif tanpa biaya sing didhelikake, sing bisa dianggo kanggo kabeh, apa sampeyan minangka individu utawa perusahaan cilik, medium utawa gedhe.

Keahlian industri sing kuwat

Keahlian industri sing kuwat

Sajrone pirang-pirang taun kerja karo Individu, kulawarga, lan perusahaan, kita wis ngetrapake kawruh utama ing njangkepi spektrum layanan internasional, internasional.

Kasugihan Pengalaman

Kasugihan Pengalaman

Kita duwe tim profesional, asosiasi lan mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman sing akeh kanggo para klien.

Quality

Quality

Kita minangka Mitra, panyedhiya layanan, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kewangan, Ahli Imigrasi lan wong sing berprestasi asil, lan berorientasi.

Integritas

Integritas

Nalika ngadhepi keputusan sing angel, kita ora bakal nolak kompromi lan prinsip. Kita nglakoni apa sing bener, dudu sing paling gampang.

Tapak sikil Global

Tapak sikil Global

Kita ngladeni individu, kulawarga lan perusahaan ing saindenging internasional, mula bisa mupangati lan ningkatake wutah global.

1 Titik Hubungan

1 Titik Hubungan

Kita kene kanggo nggawe relokasi, pertumbuhan, ekspansi lan kabutuhan kanthi menehi 1 kontak.

Kesadaran Budaya sing Unik

Kesadaran Budaya sing Unik

Ngarsane khas ing pasar internasional utama nyedhiyakake kita, kawruh lokal ahli supaya bisa menehi sampeyan platform dhukungan sing paling lengkap.

sukses

sukses

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Legal: 19132.
Layanan IT: 1000+ Proyek
Layanan Perusahaan: 26742.
Isih Counting.

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uruguay

Yen sampeyan ngarepake Layanan Akuntansi lan Auditing ing negara apa wae, sing ora kadhaptar ing situs web, hubungi langsung karo e-mail
info@milyunmaker.com utawa nelpon Austria +43720883676, Armenia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, UK +442033184026, USA +19299992153

  • Aja kuwatir, kanggo kita klien sing paling penting lan kita mesthi ngupayakake tawaran lan layanan sing paling apik, sing cocog karo kanthong pakean.
  • Kita duwe kabijakan rega paling kompetitif ing kabeh layanan sing diwenehake, nanging mesthi ora metu saka cara kanggo ngamanake klien lan entuk kesempatan sing paling cocog tanpa kejutan.
  • Kita bakal menehi sampeyan kutipan yen kita wis ngerti syarat sampeyan.

Cathetan *: Kita nemoni klien kita utawa duwe konferensi video, gumantung kasedhiyan.

ngrancang strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategic

Perencanaan program imigrasi strategis sing bisa mbantu nggayuh target mobilitas global lan gegayuhan kanthi cara sing tepat lan larang.

ngrancang strategis

Tangan lan Sabar

Kita ngerti banget yen kabeh proses iku kanggo sampeyan lan kulawarga lan sampeyan mbutuhake pandhuan lan tangan sing akeh. Aja kuwatir yen kita ana kanggo sampeyan!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Kita ngerti manawa imigrasi asring lapangan sing rumit banget lan percaya yen hubungan sejatine kalebu nuduhake informasi. Ing Million Makers, kita nawakake pelatihan klien babagan topik imigrasi sing akeh. Kita bisa sabar banget karo Klien.

Rapat Review

Rapat Review

Kita nemoni klien kita utawa duwe konferensi video, gumantung kasedhiyan. Rapat kasebut minangka tujuan, kabijakan utawa praktik perusahaan sing bisa mengaruhi program imigrasi, nganalisa lan nemtokake modifikasi program potensial. Kita ora ngisi biaya tambahan kanggo konsultasi lan rapat kasebut.

transportasi

transportasi

Pengangkutan Udara, Otomatis Diposaken, Layanan & Bagean, Pembaikan Boat, Sewa Bot, Layanan Sewa Mobil, Wisuh Mobil, Layanan Sewa Kendaraan Komersial, Sekolah Pandu, Layanan Pengangkutan, Layanan Pengiriman, Layanan Taxi, Layanan Sewa Kendaraan.

Layanan Keuangan

Layanan Keuangan

Akuntansi, Institusi Perbankan, Layanan Penyelenggaraan Buku, Dealer Broker lan Keamanan, Agen Koleksi, Pinjaman Komersial, Perusahaan Kredit & Keuangan, Faktor, Agen Asuransi, Penasihat Investasi, Pinjaman Liyane, Pinjaman lan Pribadi.

Real Estate

Real Estate

Bar, Plancongan & Sarapan, Kafe, Ladang, Pusat Pangan Cepet, Omah Tamu, Hotel & Motel, Tanah, Industri Ringan, Hak Manajemen, Misc. Properti, Klub Kalamir, Kantor & Pusat Bisnis, Stasiun Minyak, Pangiriman Piza, Pub, Resor, Pariwara, Toko Eceran, Panyimpen dhewe, Pusat Blanja, Gudang.

Education

Education

Pusat Perawatan Anak, Puteran Anak, Latihan Komputer, Pusat, Pelatihan Corporate, Taman Kanak-kanak, Sekolah, Sekolah, Seminar, Kolej Teknikal, Pusat Penyediaan Tes.

Pangan & Minuman

Food & Beverage

Toko roti, Konfigurasi, Bar, Kafe, Kafe, Mangan Katerangan, Toko Kafe, Toko Kafe, Toko Eropa, Restoran Makanan Segera, Pasar lan Sayuran, Parlors Ais Krim, Toko Minuman keras, Pangiriman Panggang, Pangiriman Panggang, Restoran pizza, Restoran, Pasar raya, Restoran Sushi / Makanan Laut, Entuk Dalan.

Health Care

Health Care

Fasilitas Hidup sing dibantu, Kiropraktik, Klinik Gigi, Klub Kesehatan, Pusat Gim, lan Pusat Kesehatan, Perawatan Rumah Sakit, Rumah Sakit, Rumah Sakit Medis, Gigi, Dokter Medis, Praktek Medis, Pasokan Kedokteran, Optiker, Optometris, Pusat Patologi.

Manufacturing

Manufacturing

Pabrikan Otomotif, Pakaian lan Kasut, Perabot, Pabrik Alat Komunikasi, Pabrik Komputer lan Chip, Pabrikan Komponen Elektronik, Pabrikan Peralatan Elektronik, Pabrikan Perabot, Pabrik Mesin, Peralatan Produk Pencah, Pabrik Piranti Medis, Pabrikan Logam, Pabrikan lan Kertas, Pabrik Plastik

Layanan Profesional

Layanan Profesional

Akuntansi, Arsitek, Makelar Bisnis, Konsultasi, Latihan Perusahaan, Agen Perumahan / Agen Ngeculke, Acara, Kesehatan lan Kesehatan, Asuransi, Pengacara / Hukum, Konsultasi Manajemen, Misc. Profesional, Agen Properti, Layanan Properti, Perusahaan Shell Umum, Perusahaan Rak siap, Rekrutmen, Penjualan, Surveyor, Pariwisata.

Perusahaan Umum

Perusahaan Umum

Proses Outsourcing Proses Bisnis, Pembersih Kering, Agen hiburan, Kesehatan lan Keamanan, Kesehatan & Peralatan Kecantikan, Dobi, Bisnis Fotokopi, Layanan Keamanan, Layanan Terjemahan, Agen Travel.

Teknologi informasi

Teknologi informasi

Hardware Komputer, Latihan Komputer, Jeneng Domain, Situs E-Dagang, ISP, Konsultasi IT, Pangopènan IT, Pabrik IT, Perangkat Lunak, Telekomunikasi, Desain Web / Pangembangan, Situs Web.

Tetanèn

Tetanèn

Lands pertanian, Perlengkapan Pertanian, Ranting.

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan