Mlebu

🔍
ENG ▼
X

Bukaan Akun Bank ing Wise - Bukak Akun Bank ing Wise

Yen sampeyan nggoleki bukaan akun perusahaan ing Wise utawa mbukak akun pribadi ing Wise, sampeyan ana ing panggonan sing bener:

  • ● Akun bank ing Wise kanthi pambuka akun bank ing Wise
  • ● Akun perusahaan, Wicaksana
  • ● Akun luar negeri, Wicaksana
  • ● Akun bisnis, Wicaksana
  • ● Akun pribadi, Wicaksana
  • ● Rekening bank USD, Wicaksana
  • ● Bukak akun offshore, Wicaksana
  • ● Akun perusahaan lepas pantai ing Wise

Dhukungan kanggo bisnis banking, banking pribadi, banking fintech, banking offshore, banking internasional, banking internasional lan layanan finansial

Urutan saiki

Kita nyedhiyakake dhukungan pambuka akun bank kanggo perbankan ing Wise, perbankan lepas pantai ing Wise, perbankan internasional ing Wise, akun bank ing Wise, akun perusahaan ing Wise, akun bisnis ing Wise, mriksa akun ing Wise, akun pribadi ing Wise, akun multi-mata uang ing Wise, akun perusahaan ing Wise, akun bank internasional ing Wise, akun freelancer ing Wise, akun bank fintech ing Wise, akun bank USD ing Wise, akun perusahaan offshore ing Wise, akun bisnis offshore ing Wise, akun pribadi offshore ing Wise, offshore akun multi mata uang ing Wise, akun bank internasional offshore ing Wise, akun bank offshore USD ing Wise lan liya-liyane.

Kita nyedhiyakake layanan pambukaan akun bank ing Wise bebarengan karo layanan pambuka akun lepas pantai ing Wise lan uga ing 105 Negara kanggo mbukak akun perusahaan ing Wise lan mbukak akun pribadi ing Wise sing diwenehake dening agen pambuka akun bank sing paling apik kanggo Wise.

Layanan Perbankan kasedhiya kanggo Wise lan uga kanggo mbukak rekening bank ing 105 Negara.

Rega rata kanggo mbukak akun nganggo Wise

Kita ora menehi kejutan marang para klien amarga Wicaksana kanthi biaya sing didhelikake.

TRUST | KETANDAAN | HASIL | SUKSES | 472 BANK

Pasar Price

(Dudu rega kita)

+ Biaya Sing Didhelikake + Gagal

Kita nawakake rega murah kanggo mbukak akun bank ing Wise, biaya perbankan kanggo Wise

Adhedhasar pilihan bank sing ora ana ing dhaptar, kita mung mbayar biaya flat, terjangkau kanggo kabeh.

Rega paling murah kanggo industri perbankan Dijamin.

Manajer Akun Bank khusus kanggo Wise kanggo pambuka akun bank.

Konsultasi Gratis kanggo akun bank sampeyan ing Wise.

Rencana sing digawe khusus kanggo Wise lan 105 negara.

Pengalaman perbankan sing sukses kanggo akun bank ing Wise lan layanan bisnis liyane.

Pambuka - Perbankan kanthi Wicaksana

Wise diluncurake ing taun 2011 kanthi tujuan supaya transfer dhuwit asing cukup, padha, lan gampang. Saiki, akun multi-mata uang mbantu luwih saka 10 yuta individu lan bisnis ing saindenging jagad kanggo ngatur aset.

Jenenge bisa uga wis diganti, nanging inti saka apa sing ditindakake tetep padha: padha mbantu wong kanggo ngatur dhuwit kanthi cara sing luwih efektif, efisien, lan transparan.

Udakara 10 yuta pelanggan saiki menehi kapercayan luwih saka £ 4.5 milyar kanggo transaksi saben wulan, ngirit 3 yuta biaya bank saben dina. Dheweke duwe deposit luwih saka 55 mata uang ing akun Wise lan nggunakake kertu debit kanggo tuku lan investasi nalika ing luar negeri.

Dheweke wis kerja sama karo bank lan perusahaan kaya Monzo, Bolt, lan GoCardless kanggo nyedhiyakake perbankan asing sing luwih apik kanggo para pelanggan. Lan, antara liya, Richard Branson lan pendiri rekan PayPal Max Levchin wis nandur modhal ing visi kasebut.

Dheweke, kaya para klien, wis global, mbukak 14 kantor kanthi luwih saka 2,400 staf. Mung sing sampeyan butuhake nalika misi nggawe dhuwit tanpa wates.

Jeneng alternatif kanggo Wise

Wicaksana uga dikenal lan diarani:

  • Wicaksana
  • Bank Wicaksana
  • Wicaksana.com

Detil perbankan liyane uga bisa ditemokake ing Situs Wicaksana.

Konsultasi gratis kanggo layanan pembukaan akun bank sing paling apik kanggo Wise, agen pembuka akun bank sing paling apik kanggo Wise, konsultan pembukaan akun bank sing paling apik kanggo Wise, penasihat pembukaan akun bank sing paling apik kanggo Wise, layanan pambuka akun bank sing paling apik kanggo Bank Wise, agen pembukaan akun bank sing paling apik kanggo Wise Bank, konsultan pambuka akun bank paling apik kanggo Wise Bank, penasihat pembuka akun bank paling apik kanggo Wise Bank, layanan pambuka akun bank paling apik kanggo Wise.com, agen pembuka akun bank paling apik kanggo Wise.com, konsultan pembukaan akun bank paling apik kanggo Wise.com , penasihat pembukaan akun bank paling apik kanggo Wise.com.

Bukak akun bank ing Wise, bukak akun pribadi ing Wise, uga dikenal, mbukak akun multi mata uang ing Wise, utawa mbukak akun perusahaan ing Wise, uga dikenal minangka, akun bisnis ing Wise, tim internasional kita mbantu bisnis kanggo Wicaksana kanggo mbukak akun offshore ing Wise.

Detil sing apik kanggo perbankan

Jeneng Bank
Wicaksana
Wicaksana didegaké ing
2010
Situs Wicaksana
Wicaksana 'alamat legal
London, Inggris

Kepiye cara mbantu Wise kanggo Mbukak Akun Bank?

Konsultasi Gratis

Tim kanggo Wise nyedhiyakake konsultasi gratis kanggo pambukaan akun bank ing Wise lan kanggo perbankan ing 105 Negara Klien.

Pilih Tipe Perusahaan

Pilih bank saka dhaptar kanggo mbukak akun bank kanthi layanan ing Wise lan uga kanggo mbukak akun lepas pantai ing Wise.

Dokumentasi

Aplikasi pambukaan akun bank kanggo proses bank kanggo Wise, kita kirim dokumen lengkap karo Wise.

Opening Bank Bank

Mbukak Akun Bank Sawise nampa dokumen lengkap kanggo Wise, kita proses panjaluk kanggo akun perusahaan utawa akun offshore karo Wise.

Layanan akun bank mandeg kanggo Wicaksana lan Bank ing 105 negara.

Kita nyedhiyakake layanan perbankan bisnis lengkap kanggo Wise lan uga ing 105 negara, uga, akun perusahaan karo Wise, uga dikenal, akun bank fintech karo Wise, akun perusahaan karo Wise, akun bisnis karo Wise, akun USD karo Wise, uga nyedhiyakake layanan kanggo banking offshore ing Wise kalebu akun offshore karo Wise, uga dikenal, akun perusahaan offshore karo Wise, akun pribadi offshore karo Wise, akun bank internasional karo Wise, ing wektu sing padha, kita uga nyedhiyakake akun pribadi karo Wise, uga dikenal minangka , nyimpen akun bank kanggo Wicaksana lan 105 Negara.

Pengalaman lan dhukungan internasional kanggo sukses!

Priksa eligibility kanggo Wise

Nyedhiyakake informasi sampeyan lan bakal menehi saran babagan Wicaksana utawa alternatif kanggo kabutuhan banking.

Napa kita mbukak akun ing Wicaksana?

"Mitra pemrosesan perbankan lan pembayaran sampeyan mandheg kanggo kabeh kebutuhan bisnis lan bisnis pribadi."

Nalika sampeyan nyewa supaya mbukak akun bank ing Wise utawa mbukak akun offshore saka Wise, mula bakal mbukak akun perusahaan ing Wicaksana utawa mbukak akun pribadi ing Wicaksana, utawa bisa uga kanggo mbukak bukaan akun lepas pantai saka Wise kanggo mbukak akun pribadi lepas pantai saka Wise utawa kanggo mbukak akun perusahaan lepas pantai saka Wicaksana sampeyan bisa ngandelake kejujuran, kacepetan lan dhukungan ing Wise kanggo nggayuh tujuan ing Wicaksana kanthi jaminan manawa "Hubungan sampeyan luwih penting kanggo kita tinimbang dhuwit amarga entuk hubungan, dhuwit kanthi otomatis ngetutake, amarga kita kabeh kudu entuk nanging sampeyan lan klien utamane, yaiku filsafat mula kita mesthi entuk akeh klien lan rujukan sing bola-bali lan akeh klien sing gabung sawise nggunakake layanan minangka mitra ing sangisore program kemitraan. "

Kita dominasi pasar kanggo mbukak layanan bank ing Wise lan 105 lokasi, kalebu, AS, pilihan kaping pisanan saka Perusahaan ing Wicaksana lan multinasional ing saindenging jagad kanggo syarat bisnis ing Wise amarga efisiensi lan layanan murah ing Wise.

Konsultasi gratis kanggo layanan pembukaan akun bank sing paling murah kanggo Wise, agen pembukaan akun bank sing paling murah kanggo Wise, konsultan pembukaan akun bank sing paling murah kanggo Wise, penasihat pembukaan akun bank sing paling murah kanggo Wise, layanan pambukaan akun bank sing paling murah kanggo Wise Bank, agen pembukaan akun bank sing paling murah kanggo Wise Bank, konsultan pembukaan akun bank sing paling murah kanggo Wise Bank, penasihat pembukaan akun bank sing paling murah kanggo Wise Bank, layanan pembukaan akun bank sing paling murah kanggo Wise.com, agen pembukaan akun bank sing paling murah kanggo Wise.com, konsultan pembukaan akun bank sing paling murah kanggo Wise.com , penasehat pambuka akun bank sing paling murah kanggo Wise.com.

Aplikasi saiki!

Ragad paket kanggo akun perusahaan ing akun Wicaksana lan pribadi

  • Bukak akun perusahaan ing Wise dina iki!

    1 Nyoba

    dhasar

    Biaya Paket kanggo Wicaksana
      Preparation lan pengajuan
    Preparation lan pengajuan
      Dhukungan Telpon & Email Unlimited
    Dhukungan Telpon & Email Unlimited
      Pengolahan Dina Bisnis Sabanjure
    Pengolahan Dina Bisnis Sabanjure
  • Bukak akun pribadi ing Wicaksana saiki!

    1 Nyoba

    dhasar

    Biaya Paket kanggo Wicaksana
      Preparation lan pengajuan
    Preparation lan pengajuan
      Dhukungan Telpon & Email Unlimited
    Dhukungan Telpon & Email Unlimited
      Pengolahan Dina Bisnis Sabanjure
    Pengolahan Dina Bisnis Sabanjure

Bukak akun instan ing Wise

dhasar
Layanan ekspres nyepetake proses kasebut
Layanan ekspres nyepetake proses kasebut

+ $ 100

Pilihan Kirim

dhasar
Pangiriman Elektronik DOKUMEN sing Wicaksana
Pangiriman Elektronik DOKUMEN sing Wicaksana

Sanggahan lan cathetan: 

Formulir Panjaluk Pesenan AKUN

Rekening Terbuka
Layanan pambuka akun kanggo Wicaksana

● Paket Dhasar kanggo akun bisnis ing Wise

● Paket Platinum kanggo akun bisnis ing Wise plus 5 upaya

● Paket Dhasar kanggo akun pribadi ing Wise

● Paket Platinum kanggo akun pribadi ing Wise plus 5 upaya

*Catetan: Aplikasi akun bakal diproses mung kanggo 1 bank EMI sekaligus, sawise disetujoni saka Wise, paket kasebut bakal dianggep lengkap, kita bakal ndhukung kanthi mbukak 1 AKUN BANK HANYA.

Details

Biaya pambuka akun kanggo Bank Wicaksana utawa EMI / Bank Fintech kalebu:

  1. ● Bantuan karo mbukak akun perusahaan ing Wise lan / utawa akun pribadi ing Wise.
  2. ● Verifikasi dokumen pribadi lan perusahaan sampeyan.
  3. ● Kita bakal ngirim formulir aplikasi kanthi instruksi kanggo sampeyan rampung lan tapak asma.
  4. ● Nerusake kabeh dokumen menyang Wise kanggo disetujoni pungkasan.
  5. ● Proses pambukaan akun Monitor kanthi Cekap nganti konfirmasi pambukaan akun bank ditampa.

Layanan akun kanggo Wise bakal dianggep rampung sawise disepakati saka tim Wise, sawise klien kudu berkoordinasi karo Wise kanggo layanan perbankan.

Ndhaptar Pra-persetujuan

Supaya Disetujoni Kanthi Wicaksana

Adhedhasar informasi lengkap sing diwenehake, sampeyan bakal ngevaluasi kanthi pitulung saka pejabat ing Wise lan menehi saran kanggo sukses pambuka akun ing Wise, aplikasi sadurunge disetujoni kanggo Wise bakal ditundha, yen sampeyan ora duwe informasi lengkap. ora dibeberke.

Layanan tambahan

Ngrancang Logo

100.00 x

Desain Situs Web sing disesuaikan (Nganti 5 Kaca)

0.00 x

Konsultasi Akun Pedagang

0.00 x
Rincian sing dibutuhake kanggo njaluk panjaluk lengkap

Terusake minangka Tamu

Permintaan Layanan
Ringkesan Tuku

Other Services

Sugeng!

Mbukak akun karo Wise minangka tugas khusus lan ora kabeh wong bisa nindakake kanthi sampurna!

Yen sampeyan nggoleki solusi banking lan pembayaran sing lengkap?

Bukak akun perusahaan ing Wise

Hubungi kita kanggo mbukak akun perusahaan karo Wise kanggo kabutuhan bisnis sampeyan.

Opening akun perusahaan ing Wise | Opening akun perusahaan online ing Wise | Bukaan akun perusahaan ing Wise Bank | Mbukak akun perusahaan online ing Wise Bank | Opening akun perusahaan ing Wise.com | Mbukak akun perusahaan online ing Wise.com

Urutan saiki!

Bukak akun pribadi ing Wise

Hubungi kita kanggo mbukak akun pribadi karo Wise kanggo kabutuhan pribadi.

Opening akun pribadi ing Wise | Opening akun pribadi online ing Wise | Bukaan akun pribadi ing Wise Bank | Bukaan akun pribadi online ing Wise Bank | Bukak akun pribadi ing Wise.com | Opening akun pribadi kanthi online ing Wise.com

Urutan saiki!

Kudu ngerti Akun kanthi Wicaksana

  • Layanan kanggo pambukaan akun bank ing Wise

    Kita ing Yuta Pembuat kanggo nyedhiyakake layanan akun bank ing Wise, kita uga nyedhiyakake layanan perbankan khusus kanggo 75 bank luar negeri lan internasional lan layanan pambuka akun bank ing lan 109 yuridiksi sing ora ana siji panyedhiya layanan ing donya, kalebu, Wise . Kita nyedhiyakake solusi perbankan wiwitan ing Wise, bakal bisa dipungkiri manawa kita minangka 1 panyedhiya layanan perbankan paling gedhe kanggo lan ing internasional saiki lan kita mbantu para klien ing saindenging jagad, amarga "skala ekonomi" kita, kita nyedhiyakake "layanan perusahaan paling apik kanggo Wicaksana" kanthi rega sing paling terjangkau.

    KAMI SATU SATENGGO STOP SOLUSI BANKING KANGGO Wicaksana kanggo Mbukak AKUN BANK!

    Konsultan pambuka akun bank paling apik kanggo Wise kasedhiya kanggo sampeyan.

    "Kita duwe hubungan lan asosiasi sing kuwat banget karo Wise kanggo mbukak rekening bank lan bank-bank ing luwih saka 110 yurisdiksi internasional."

    Prosedur pambuka akun bank sing wicaksana kalebu:

    • Verifikasi dokumen pribadi & perusahaan kanggo Wise.

    • Lengkap formulir aplikasi bank lan instruksi sing dibutuhake kanggo Wise kanggo akun perusahaan utawa akun pribadi kanggo mlebu.

    • Banjur, kita ngirim paket lengkap menyang Wise kanggo disetujoni pungkasan.

    • Banjur, ngawasi proses pambuka akun Wise nganti alokasi akun wektu lan kit perbankan ditampa.

    * PITUTURAN:

    • Ragad layanan pambukaan akun bank Yuta Maker kanggo pitulungan utawa akun bank ing Wicaksana ora kalebu komisi lan / utawa tagihan bank kanggo Wicaksana utawa deposit dhisikan kanggo Wise, biaya transaksi kanggo Wise, biaya perawatan akun kanggo Wise utawa saldo minimal kanggo Wise utawa biaya liyane.

    • "Kabeh biaya profesional kanggo layanan akun bank kanggo Wise disebutake kanggo perusahaan WONG kegiatan bisnis sing ora kalebu, lisensi lan peraturan profesional (kayata. Perusahaan real estate, dagang, nyekel, layanan utawa, lsp.). Yen perusahaan sampeyan menehi hasil finansial karo dana pihak katelu (kayata dana Saham, broker forex, ekuitas, lsp) utawa perusahaan liyane sing duwe lisensi lan diatur dening panguwasa pemerintah, hubungi kita kanggo konsultasi lan kutipan. ”

    • Bank-bank ing NEGARA duwe hak dhewe, sawise mriksa aplikasi bank sing diisi kanggo nampa utawa nolak aplikasi kanggo mbukak akun karo Wise, amarga kita bakal ngenalake sampeyan menyang bank lan nuntun sampeyan liwat kabeh proses pambuka akun kanggo Wise; nanging ing wektu sing padha, kita ora bisa kapan wae njamin ing akun Wise bakal disetujoni dening bank lan / utawa sukses dibukak.

    • Amarga peraturan internasional sing ditindakake lan Wise, kita ora bakal bisa mbantu layanan pambukaan akun bank kanggo Wise kanggo warga negara-negara ing ngisor iki, waca Negara-negara sing FATF Sanctioned dhaftar



    *Tulung dicathet

    • Layanan perbankan perusahaan ing ndhuwur lan layanan perbankan pribadi lan dokumen sing dibutuhake bisa beda-beda, gumantung saka kewarganegaraan, status residensi, struktur hukum lan perbankan sing dipilih Wise.

    • "Iki minangka layanan perbankan dhasar kanggo Wicaksana lan prosedur bisa uga beda kanggo macem-macem negara."

    • Kekuwatan pengacara bisa uga dibutuhake kanggo Wicaksana lan biaya tambahan mung bakal ditanggung klien.

  • Dhaptar pambukaan Akun Banking Perusahaan nalika mbukak akun Wise utawa bisnis banking

    Syarat kanggo mbukak akun perusahaan ing Wise

    Nyedhiyakake dokumen ing ngisor iki kanggo kabeh direktur, pemegang saham, pamilik sing duwe bathi, penandatangan resmi
    Catetan* "Iki minangka syarat dhasar lan bisa uga beda kanggo yuridiksi lan kabangsaan.

    Dokumen Perusahaan:

    Siji set dokumen perusahaan sing sah kanggo mbukak akun bank kanthi Wise kalebu:

    • Sertifikat penggabungan.

    • Memorandum lan artikel asosiasi akun bisnis ing Wise.

    • Dokumen sing ngonfirmasi janjian direktur perusahaan lan sekretaris (yen ana).

    • Dokumen sing negesake lokasi kantor pangguna kanggo akun bank USD karo Wise.

    • Sertifikat kedudukan sing apik, kanggo perusahaan kasebut kalebu luwih saka 12 wulan kepungkur).

    • Sertifikat saham.

    • Salin struktur perusahaan sing jelas, kanthi nyebutake UBO - Pemilik Mupangat Pungkasan.

    • Lisensi sing sah (yen ditrapake).

    Kanggo saben direktur, pemegang saham, sekretaris, penandatangan resmi lan UBO - Pamilik sing duwe bathi utama:

    Nyedhiyakake dokumen ing ngisor iki kanggo mbukak akun bisnis karo Wise saka kabeh penandatangan sing sah, pemegang saham, Direktur, lan sekretaris (yen ana):

    • Salin paspor sing sah kanggo notaris kudu dibutuhake kanggo mbukak rekening bank USD karo Wise. Tandatangan kudu ana ing paspor lan kudu padha karo sing ana ing formulir aplikasi kanthi foto sing jelas.

    • Salinan surat referensi bank asli utawa sing disertifikasi kanggo mbukak rekening bank fintech karo Wise(tanggal ora luwih saka 3 wulan). Sampeyan mung bisa njaluk Letter Reference saka bank, ing endi sampeyan nyekel akun bank. Layang referensi kudu nuduhake konfirmasi periode umur akun, nomer akun, luwih becik nganggo saldo tanggal.

    • Saluran utami utawa sertifikat salinan asli utawa statement kanggo mbukak akun perusahaan karo Wise (kanggo verifikasi alamat omah, tanggal ora luwih saka 3 wulan). tagihan sarana rumah tangga (kayata listrik, banyu, gas, utawa telpon tetep nanging ora tagihan ponsel, ing umume wilayah), uga sampeyan uga bisa menehi laporan bank, pratelan kertu kredit utawa surat referensi bank (tanggal ora luwih saka 3 wulan) minangka bukti alamat.

    • Surat kuasa (yen ana).

    • Formulir Aplikasi sing lengkap lan mlebu kanggo mbukak akun bisnis karo Wise.

    • Resume pribadi


    Kanggo saben petugas perusahaan (Yen direktur perusahaan utawa pemegang saham minangka entitas legal), wenehi:

    Mangga nyedhiyani minangkaet dokumen perusahaan sing sah kanggo mbukak akun perusahaan ing Wise kalebu:

    • Salinan dokumen konstitusional (Sertifikat Gabungan, Artikel, lsp) kanggo mbukak akun bisnis ing Wise.

    • Salinan Daftar Perusahaan (sing kalebu Daftar Pemegang Saham, Direksi lan Sekretaris) kanggo mbukak pambukaan akun bank USD ing Wise.

    • Salin Struktur Perusahaan.

    • Sertifikat Standing Apik kanggo mbukak bukaan akun bank fintech ing Wise.

    * PITUTURAN:

    • Kajaba iku, dokumen sing diwenehake kanggo akun bank ing Wise ora nganggo basa Inggris, terjemahan sing disertifikasi bakal dibutuhake utawa kosok balene, kanggo sawetara yuridiksi.

    • Sawise kabeh dokumentasi wis siyap kirim email salinan alus menyang wakil kita kanggo diteliti, penting banget kanggo nyedhiyakake (kabeh) isi lengkap supaya nyegah tundha ing proses pambukaan akun.

  • Dhaptar kanggo mbukak akun pribadi ing Wise, uga ngerti, nyimpen akun bank ing Wise

    Syarat kanggo mbukak akun pribadi ing Wise.

    Catetan* "Iki minangka syarat dhasar kanggo akun bank individu kanthi Wise lan bisa beda karo yurisdiksi lan kanggo macem-macem warga negara.

    Nyedhiyakake dokumen ing ngisor iki kanggo mbukak akun pribadi ing Wicaksana:

    • Salin paspor sing sah kanggo notaris kudu dibutuhake kanggo mbukak akun pribadi ing Wise. Tandatangan kudu ana ing paspor lan kudu padha karo sing ana ing formulir aplikasi kanthi foto sing jelas.

    • Salinan surat referensi bank asli utawa sing disertifikasi kanggo mbukak akun multi mata uang ing Wise(tanggal ora luwih saka 3 wulan). Meh kabeh bank ing saindenging jagad ngetokake "Surat Referensi". Sampeyan mung bisa njaluk Letter Reference saka bank, ing endi sampeyan nyekel akun bank. Layang referensi kudu nuduhake konfirmasi umur akun kanthi saldo saiki.

    • Saluran utami utawa sertifikat salinan asli utawa statement kanggo nyimpen bukaan akun bank ing Wise (kanggo verifikasi alamat omah, tanggal ora luwih saka 3 wulan). tagihan sarana rumah tangga (kayata listrik, banyu, gas, utawa telpon tetep nanging ora tagihan ponsel, ing umume wilayah), uga sampeyan uga bisa menehi laporan bank, pratelan kertu kredit utawa surat referensi bank (tanggal ora luwih saka 3 wulan) minangka bukti alamat.

    • Surat kuasa (yen ana).

    • Formulir Aplikasi sing lengkap lan mlebu kanggo akun bank individu ing Wise.

    • Resume pribadi

    TULUNG DICATHET:

    • Inase, dokumen sing diwenehake sing ora nganggo basa Inggris, yen ngono, terjemahan sing dibutuhake dibutuhake.

    • Sawise kabeh dokumentasi wis siyap kirim email salinan alus menyang wakil kita kanggo diteliti, penting banget kanggo nyedhiyakake (kabeh) isi lengkap supaya nyegah tundha ing proses pambukaan akun.

  • Sanggahan kanggo mbukak akun bank ing Wise

    Cathetan * Perusahaan Kita pancen nglawan Pencucian Uang, Perdagangan Narkoba kanthi Wicaksana, Terorisme lan Perdagangan Manungsa kanthi Wicaksana, mula, KITA ORA NYengkuyung KLIEN KAYA.

    * Kita tindakake Aturan FATF ketat banget kanggo layanan perbankan ing Wise.

    Kita ora ndhukung utawa nyedhiyakake layanan pambukaan akun bank lan perbankan kanggo Wicaksana kanggo kategori bisnis ing ngisor iki:

    • Layanan pambukaan akun bank kanggo Wicaksana ora diwenehake marang Pedagang, distributor utawa pabrikan senjata, gaman, amunisi, tentara bayaran utawa kontrak kontrak sing pengin ditindakake banking karo Wise lan nggunakake layanan banking ing Wicaksana.

    • Layanan pambuka akun perusahaan kanggo Wise ora diwenehake kanggo ngawasi Teknis utawa peralatan bugging utawa spionase industri sing pengin ditindakake perbankan perusahaan kanthi Wicaksana lan panggunaan layanan perbankan perusahaan ing Wicaksana.

    • layanan pambuka akun pribadi kanggo Wicaksana ora diwenehake kanggo kegiyatan ilegal utawa kriminal utawa individu sing kacathet kanthi ireng miturut ukum sing pengin ditindakake perbankan individu kanthi Wicaksana lan panggunaan layanan perbankan pribadi ing Wicaksana.

    • layanan pambuka akun bisnis kanggo Wicaksana ora diwenehake kanggo Individu utawa Perusahaan sing urusan materi Genetik ing utawa saka sing pengin ditindakake bisnis banking kanthi Wicaksana lan panggunaan layanan perbankan bisnis ing Wicaksana.

    • Layanan mbukak akun offshore kanggo Wise ora diwenehake kanggo Individu utawa Perusahaan sing pengin ditindakake offshore banking kanthi Wicaksana sing ana ing biologis sing mbebayani utawa mbebayani, bahan kimia ora diwenehake kanggo individu utawa perusahaan sing pengin nggawe perbankan internasional kanthi wicaksana babagan bahan-bahan nuklir, kalebu, mesin utawa peralatan sing digunakake kanggo pabrik, nangani utawa mbuwang bahan lan nggunakake layanan perbankan lepas pantai ing Wicaksana.

    • Layanan mbukak rekening fintech kanggo Wise ora diwenehake kanggo Individu utawa Perusahaan sing pengin ditindakake fintech banking kanthi urusan Wicaksana ing perdagangan, panyimpenan utawa transportasi organ Manungsa utawa kewan, nyiksa kewan utawa panggunaan kewan kanggo tes lan panggunaan ilmiah utawa produk layanan perbankan fintech ing Wicaksana.

    • akun perusahaan mbukak layanan kanggo Wicaksana sing ora diwenehake kanggo agensi Adoption, kalebu prosedur parenting pengganti utawa bentuk penyalahgunaan hak asasi manungsa sing pengin nindakake perbankan perusahaan karo Wicaksana.

    • Layanan akun perbankan perusahaan kanggo Wise ora diwenehake kanggo kultus Agama lan amal sing pengin ditindakake perbankan perusahaan kanthi Wicaksana lan panggunaan layanan perbankan perusahaan ing Wicaksana.

    • Layanan akun bisnis banking kanggo Wise ora diwenehake kanggo Individu utawa Perusahaan sing urusan pornografi utawa adhedhasar pornografi sing pengin digunakake layanan perbankan bisnis ing Wicaksana lan nggunakake layanan perbankan bisnis ing Wicaksana.

    • Layanan akun perbankan luar negeri kanggo Wise ora diwenehake kanggo Individu utawa Perusahaan sing urusan penjualan Pyramid sing pengin digunakake layanan perbankan lepas pantai ing Wicaksana lan nggunakake layanan perbankan internasional ing Wicaksana.

    • Layanan akun perbankan pribadi kanggo Wise ora diwenehake kanggo Individu utawa Perusahaan sing pengin ditindakake banking pribadi karo Wicaksana sing ngatasi obat-obatan lan panggunaan obat layanan perbankan individu ing Wicaksana.

    "penting Kabar : Yuta Pembuat wis njupuk care sing cukup kanggo nggoleki lan menehi informasi kanggo Wicaksana, ing wektu sing padha, kita ora nampa tanggung jawab babagan kerugian utawa karusakan finansial utawa karusakan liyane sing bisa nyebabake informasi utawa layanan kasebut kanggo mbukak akun ing Wise. Pangguna situs disaranake njupuk saran profesional sing cocog sadurunge nggawe keterlibatan karo hubungan perbankan WicaksanaWicaksana akun bank utawa layanan perbankan liyane sing diwenehake dening Wicaksana. "

  • Biaya Pangiriman

    Ora perlu ngirim dokumen perusahaan kanggo Wise utawa ngirim kit Wise menyang tujuan klien amarga kabeh dokumen diarahake dikirim dening tim Wise menyang id email sing ditunjuk klien nalika disetujoni dibukak akun dening Wise.

Bank liyane lan Yurisdiksi

Yuta Pembuat liwat kemitraan internasional lan Asosiasi CFA Profesional, Akuntan, Associates Keuangan ngatur portofolio pembayar pajak Individu lan entitas bisnis internasional sing gedhe banget sing operasi ing meh kabeh yurisdiksi ing klien mbaleni supaya bisa dadi hubungan jangka panjang ing klien pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan rega kompetitif.

Yurisdiksi kanggo Perusahaan ing Wicaksana lan "Negara 109, kalebu, 50 Negara Amerika Serikat ".

Yuta Pembuat langsung karo Wise lan uga liwat kemitraan bank internasional lan Asosiasi kanggo Wise, agen pambuka akun bank kanggo Wise, akuntan bank kanggo Wise, konsultan bank kanggo Wise nyedhiyakake layanan pambukaan akun bank ing Wise.

Kita ngatur portofolio sing akeh banget karo Wise kanggo sing mbayar pajeg Individu ing perusahaan bisnis Wicaksana lan internasional.

Kita mbantu klien kanggo mbukak akun perusahaan ing Wise, uga dikenal minangka, akun bisnis ing Wicaksana lan bukaan akun perusahaan ing Wicaksana lan 109 Negara.

* Cathetan: Yen sampeyan ngarepake Layanan Pembukaan Akun Bank ing sawijining negara, sing ora ana ing situs web, mangga langsung hubungi kami liwat email info@milyunmaker.com utawa Gunakake kita wujud, kita yakin manawa kita bakal bisa ngladeni lan memenuhi syarat sampeyan.

Cathetan * Perusahaan kita pancen nglawan Pencucian Uang, Perdagangan Narkoba, Terorisme, lan Perdagangan Manusia, mula, KITA ORA NYengkuyung KLIEN KAYA.

Layanan liyane sing ditawakake

LAYANAN NILAI LAIN LAIN ing Wise, kajaba, BUKA AKUN BANK ing Wise

Bebarengan karo pambuka akun Bank ing Wise

"Kita nyedhiyakake solusi ing 108 Negara"

Saliyane perbankan, kalebu, bisnis banking lan konsultasi perbankan pribadi kanggo Wise, kita uga nyedhiyakake bisnis, IT, imigrasi lan layanan SDM.

Pengalaman bertahun-tahun karo Wise lan pengalaman internasional karo 472 Bank

Ndhaptar perusahaan

Kita bisa mbantu sampeyan registrasi perusahaan bebarengan karo akun fintech ing Wise and Offshore lan ing 108 Negara.

Pangolahan kertu kredit

Yen sampeyan butuh proses kertu kredit online, bebarengan karo akun bisnis ing Wise yaiku akun pambayaran fintech ing Wise utawa crypto.

Nomer telpon virtual

Yen kanggo bisnis sampeyan, sampeyan butuh solusi pusat telpon utawa solusi Voip, bebarengan karo akun perusahaan Wise kanggo 102 negara.

Bisnis kanggo adol

Yen rencana tuku bisnis didol, bebarengan karo, Banking perusahaan sing wicaksana, kita bisa mbantu.

Konsultasi HR

Kita Konsultan SDM nyedhiyakake kabeh solusi SDM, tim perbankan fintech kanggo Wise bisa nyambung.

Pakaryan kirim

Alamat bisnis virtual

Yen sampeyan perlu alamat bisnis ing 66 lokasi internasional sing paling apik, bebarengan karo, banking bisnis Wise.

Lisensi bisnis

Kita bisa mbantu lisensi bisnis, bebarengan karo, akun perusahaan ing Wise kanggo yuridiksi offshore lan EU.

Registrasi IP

Kita bisa mbantu sampeyan Registrasi IP, bebarengan karo akun perusahaan ing Wise kanthi rega paling apik.

Bisnis persiyapan

Karo akun bisnis ing Wise, kita nyedhiyakake pitulung kanggo nyiyapake bisnis ..

Perusahaan sing wis digawe

Kajaba mbukak akun bank ing Wise, kita uga bisa ndhukung perusahaan siap.

Izin kerja ing 107 Negara

Yen sampeyan butuh dhukungan ijin karya , bebarengan karo mbukak akun bisnis kanggo Wise kanggo direktur utawa karyawan.

Imigrasi bisnis

Nggoleki imigrasi bisnis, gunakake layanan kanggo 107 negara bebarengan karo perbankan ing Wise, hubungi kita kanggo konsultasi gratis.

Perusahaan Piranti Lunak Sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi bisnis sakabehe kanggo para klien, kajaba mbukak akun bisnis Perusahaan ing Wise, tim kita nggawe, ngrancang lan ngembangake situs web, pangembangan piranti lunak, pangembangan e-niaga, APP, pangembangan ijol-ijolan blockchain lan kanggo perbankan, akun pribadi sing wicaksana uga bisa dibukak, tujuane yaiku nyedhiyakake solusi bisnis kanggo individu lan bisnis lan korporat.

Proyek Rampung

6000 +

Kabeh dhukungan sing sampeyan butuhake, uga, Wicaksana kanggo mbukak akun perusahaan sampeyan.

Akun dibukak kanthi Wicaksana

Akun perusahaan ing akun Wise lan bisnis ing Wise

Kanggo klien perusahaan sing pengin nggunakake bisnis banking ing Wise, kita nawakake solusi kanggo mbukak akun perusahaan ing Wise, uga dikenal, akun bank USD sing dibukak kanthi online ing Wise utawa akun bisnis sing dibukak ing Wise, iki minangka solusi perbankan perusahaan khusus kanggo Wise.

Kita dianggep minangka panyedhiya layanan perbankan paling apik kanggo Wise lan uga opsi alternatif kanggo 76 bank luar negeri ing 5 bawana, nawakake solusi pambayaran bisnis lengkap!

Konsultasi gratis kanggo layanan pembukaan akun bisnis kanggo Wise, agen pambuka akun bisnis kanggo Wise, konsultan pembuka akun bisnis kanggo Wise, penasihat pembukaan akun bisnis kanggo Wise. Uga layanan pambukaan akun bisnis kanggo Wise Bank, agen pambuka akun bisnis kanggo Wise Bank, konsultan pembuka akun bisnis kanggo Bank Wise lan penasihat pembuka akun bisnis kanggo Wise Bank. layanan pambuka akun bisnis kanggo Wise.com, agen pambuka akun bisnis kanggo Wise.com, konsultan pembuka akun bisnis kanggo Wise.com lan penasihat pembuka akun bisnis kanggo Wise.com.

Terjangkau pambukaan akun bank ing Wicaksana | Terjangkau pambukaan akun bank ing Bank Wicaksana | Terjangkau pambukaan akun bank ing Wise.com

Urutan saiki

Akun multi mata uang ing akun Wicaksana lan pribadi ing Wise

Kanggo klien sing pengin seneng perbankan pribadi ing Wise, kita nawakake solusi kanggo mbukak akun multi mata uang ing Wise, uga dikenal, nyimpen rekening bank sing dibukak ing Wise utawa mbukak akun pribadi ing Wise, layanan kasebut ditawakake minangka bagean saka solusi perbankan pribadi kanggo Wicaksana.

Kita duwe jaringan perbankan sing luar biasa, uga, Wicaksana ing 109 Yurisdiksi.

Konsultasi gratis kanggo layanan pembukaan akun pribadi kanggo Wise, agen pambuka akun pribadi kanggo Wise, konsultan pembuka akun pribadi kanggo Wise lan penasihat pembukaan akun pribadi kanggo Wise. Uga layanan mbukak akun pribadi kanggo Bank Wise, agen pambuka akun pribadi kanggo Bank Wise, akun pribadi konsultan pembuka kanggo Wise Bank lan penasihat pembukaan akun pribadi kanggo Wise Bank. layanan pambuka akun pribadi kanggo Wise.com, agen pambuka akun pribadi kanggo Wise.com, konsultan pambuka akun pribadi kanggo Wise.com lan penasihat pembukaan akun pribadi kanggo Wise.com.

Best pambukaan akun bank ing Wicaksana | Paling apik pambukaan akun bank ing Bank Wicaksana | Paling apik pambukaan akun bank ing Wise.com

Urutan saiki

Akun lepas pantai ing Wise lan Akun Bank Internasional ing Wise

Kanggo bisnis internasional sing pengin nguntungake banking offshore internasional ing Wise, kita mbantu solusi kanggo pambukaan akun bank internasional ing Wise, uga dikenal, minangka akun offshore sing dibukak online ing Wise utawa akun bisnis sing dibukak ing Wise, ing sangisoré solusi perbankan lepas pantai khusus kanggo Wicaksana.

Kita kalebu panyedhiya layanan perbankan luar negeri paling apik kanggo Wise sing nawakake solusi pambayaran luar negeri sing lengkap, kalebu solusi Wise lan EMI!

Konsultasi gratis kanggo layanan pembukaan akun lepas pantai kanggo Wise, agen pembuka akun lepas pantai kanggo Wise, konsultan pembuka akun lepas pantai kanggo Wise, penasihat pembuka akun lepas pantai kanggo Wise. Uga layanan pambuka akun offshore kanggo Wise Bank, agen pambuka akun offshore kanggo Wise Bank, konsultan pembuka akun offshore kanggo Bank Wise lan penasihat pembukaan akun offshore kanggo Wise Bank. Layanan pambuka akun lepas pantai kanggo Wise.com, agen pambuka akun lepas pantai kanggo Wise.com, konsultan pembukaan akun lepas pantai kanggo Wise.com lan penasihat pembukaan akun lepas pantai kanggo Wise.com.

murah pambukaan akun bank ing Wicaksana | Paling murah pambukaan akun bank ing Bank Wicaksana | Paling murah pambukaan akun bank ing Wise.com

Urutan saiki

Pandhuan Akun Bank Profesional kanggo Wicaksana

Nyuwun konsultasi perbankan gratis kanggo Akun ing Wise


Cara mbukak Akun kanthi Wicaksana

Yen sampeyan pengin mbukak akun ing Wise, mula, konsultan akun, bakal menehi informasi sing dibutuhake kanggo struktur biaya Wise, biaya, setoran awal kanggo mbukak akun kanthi Wise, saldo minimal kanggo akun karo Wise, biaya perbankan karo Wicaksana. Agen bank lan konsultan bank kanggo Wise sing nawakake layanan pambukaan akun kanggo perusahaan darat ing perusahaan Wise lan lepas pantai ing Wise, bakal menehi informasi Wise sing dibutuhake, mula, sampeyan bisa njupuk keputusan sing jelas.

Uga, amarga klien gedhe ing Wise lan jaringan perbankan internasional kanggo 109 negara kalebu Wise, kita minangka pengenal dipercaya lan sampeyan bakal ngewangi sampeyan mbukak akun perusahaan ing Wise lan uga yen sampeyan butuh akun lepas pantai saka Wise kanggo perusahaan liwat kita .

HUBUNGI KAMI DINO DETAIL:

DEPOSIT PISAN KANG Wicaksana | BIAYA BANK Kanggo Wicaksana | DEPOSIT MINIMUM PEMBUKA AKUN Kanthi Wicaksana | BIAYA lan BIAYA BUKA AKUN Wicaksana

Cara mbukak akun ing Wise Bank

Yen sampeyan pengin mbukak akun ing Wise Bank, mula, konsultan akun kita, bakal menehi informasi sing dibutuhake kanggo struktur biaya Wise Bank, biaya, deposit dhisikan kanggo mbukak akun karo Bank Wise, saldo minimal kanggo akun karo Bank Wise , biaya perbankan karo Wise Bank. Agen bank lan konsultan bank kanggo Bank Wise sing nawakake layanan pambuka akun kanggo perusahaan darat ing Wise Bank lan perusahaan lepas pantai ing Wise Bank, bakal menehi informasi Wise Bank sing dibutuhake, mula, sampeyan bisa njupuk keputusan sing tepat.

Uga, amarga klien gedhe ing Wise Bank lan jaringan perbankan internasional kanggo 109 negara kalebu Wise Bank, kita minangka pengenal dipercaya lan sampeyan bakal ngewangi sampeyan mbukak akun perusahaan ing Wise Bank lan uga yen sampeyan butuh akun lepas pantai saka Wise Bank kanggo perusahaan sampeyan liwat kita. Hubungi kita dina iki kanggo ngerti luwih akeh babagan biaya kanggo Wise Bank, biaya akun operasi ing Wise Bank, setoran awal kanggo mbukak akun karo Wise Bank, saldo minimal kanggo akun karo Bank Wise, biaya bank kanggo Bank Wise.

HUBUNGI KAMI DINO DETAIL:

Deposit awal kanggo bank wicaksana | BANGKIT BANYAK kanggo Bank Wicaksana | DEPOSIT MINIMUM PEMBUKA AKUN ING Wise Bank | BIAYA lan BIAYA BUKA AKUN Wise Bank

Cara mbukak akun ing Wise.com

Yen sampeyan pengin mbukak akun ing Wise.com, mula, konsultan akun, bakal menehi informasi sing dibutuhake kanggo struktur biaya Wise.com, biaya, setoran awal kanggo mbukak akun karo Wise.com, saldo minimal kanggo akun karo Wise.com, biaya perbankan karo Wise.com. Agen bank lan konsultan bank kanggo Wise.com sing nawakake layanan pembukaan akun kanggo perusahaan onshore ing Wise.com lan perusahaan lepas pantai ing Wise.com, bakal menehi informasi Wise.com sing dibutuhake, mula, sampeyan bisa njupuk keputusan sing jelas.

Uga, amarga klien gedhe ing Wise.com lan jaringan perbankan internasional kanggo 109 negara kalebu Wise.com, kita minangka pengenal dipercaya lan sampeyan bakal mbantu sampeyan mbukak akun perusahaan ing Wise.com lan uga yen sampeyan butuh akun lepas pantai saka Wise.com kanggo perusahaan sampeyan liwat kita. Hubungi kita dina iki kanggo ngerteni luwih akeh babagan biaya kanggo Wise.com, biaya akun operasi ing Wise.com, setor awal kanggo mbukak akun karo Wise.com, saldo minimal kanggo akun karo Wise.com, biaya bank kanggo Wise.com.

HUBUNGI KAMI DINO DETAIL:

Deposit awal kanggo Wise.com | BIAYA BANK Kanggo Wise.com | DEPOSIT MINIMUM BUKA AKUN ING Wise.com | BIAYA lan BIAYA KANGGO MEMBUKA AKUN Wise.com

Hubungi kita dina iki kanggo ngerti luwih akeh babagan biaya kanggo Wise, biaya akun operasi ing Wise, setor awal kanggo mbukak akun karo Wise, saldo minimal kanggo akun karo Wise, biaya bank kanggo Wise.

Layanan Perbankan kanthi Wicaksana kanggo wong asing lan wong asing

Kita nyedhiyakake dhukungan khusus kanggo wong asing lan wong asing kanggo mbukak akun ing Wise, kalebu, mbukak akun perusahaan ing Wise. Yen sampeyan wong manca lan pengin mbukak akun ing Wise, mula sampeyan ana ing panggonan sing bener!

Mbukak akun kanggo wong sing ora manggon ing Wise lan mbukak akun wong asing ing Wise.

Layanan kanggo wong manca, kalebu, mbukak akun ing Wise lan mbukak akun kanggo ekspatriat lan dudu warga ing Wise sing kalebu mbukak akun pribadi minangka wong asing ing Wise, uga, mbukak akun bisnis minangka wong asing ing Wise utawa akun USD.

Yen sampeyan wong asing / ekspatriat sing mbukak akun ing Wise, sing uga dikenal kanthi akeh, ndaftarkan akun minangka ekspatriat ing Wise, wiwiti akun minangka ekspatriat ing Wise, atur akun minangka ekspatriat ing Wise, bukak akun minangka ekspatriat ing Wise, ndhaptar akun minangka ekspatriat ing Wise lan registrasi akun minangka wong asing ing Wise liwat akun bisnis multi mata uang sing mbukak online kanggo wong asing ing Wise, bisa uga mbantu sampeyan.

Layanan Perbankan karo Bank Wise kanggo wong asing lan wong asing

Kita nyedhiyakake dhukungan khusus kanggo wong asing lan wong asing kanggo mbukak akun ing Wise Bank, kalebu, mbukak akun perusahaan ing Wise Bank. Yen sampeyan wong manca lan pengin mbukak akun ing Wise Bank, mula, sampeyan wis ing papan sing tepat!

Mbukak akun kanggo wong sing ora manggon ing Wise Bank lan mbukak akun asing kanggo Wise Bank.

Layanan kanggo wong manca, kalebu, mbukak akun ing Wise Bank lan mbukak akun kanggo ekspatriat lan non-penduduk ing Wise Bank sing kalebu pambukaan akun pribadi minangka wong asing ing Wise Bank, uga, mbukak akun bisnis minangka wong asing ing Wise Bank utawa akun USD.

Yen sampeyan dadi wong asing / ekspatriat sing nggoleki lowongan akun ing Wise Bank, sing uga dikenal kanthi akeh, ndaftarkan akun minangka ekspatriat ing Wise Bank, wiwiti akun minangka ekspatriat ing Wise Bank, atur akun minangka ekspatriat ing Wise Bank akun minangka ekspatriat ing Wise Bank, aplikasi kanggo akun minangka ekspatriat ing Wise Bank lan registrasi akun minangka wong asing ing Wise Bank liwat akun bisnis multi mata uang sing mbukak online kanggo wong asing ing Wise Bank, bisa uga mbantu sampeyan.

Layanan Perbankan karo Wise.com kanggo wong asing lan wong asing

Kita nyedhiyakake dhukungan khusus kanggo wong asing lan wong asing kanggo mbukak akun ing Wise.com, kalebu, mbukak akun perusahaan ing Wise.com. Yen sampeyan wong manca lan pengin mbukak akun ing Wise.com, mula, sampeyan wis ing papan sing tepat!

Mbukak akun kanggo wong sing ora manggon ing Wise.com lan mbukak akun wong asing ing Wise.com.

Layanan kanggo wong manca, kalebu, mbukak akun ing Wise.com lan mbukak akun kanggo ekspatriat lan non-penduduk ing Wise.com sing kalebu mbukak akun pribadi minangka wong asing ing Wise.com, uga, mbukak akun bisnis minangka wong asing ing Wise.com utawa akun USD.

Yen sampeyan dadi wong asing / ekspatriat sing mbukak akun ing Wise.com, sing uga dikenal kanthi jeneng, ndaftar akun minangka ekspatriat ing Wise.com, wiwiti akun minangka ekspatriat ing Wise.com, atur akun minangka ekspatriat ing Wise com, bukak akun minangka ekspatriat ing Wise.com, aplikasi akun minangka ekspatriat ing Wise.com lan registrasi akun minangka wong asing ing Wise.com liwat akun bisnis multi mata uang sing mbukak online kanggo wong asing ing Wise.com, kita bisa uga bisa mbantu sampeyan.

Layanan mbukak akun paling apik ing Wicaksana kanggo wong manca | Konsultan pembuka akun paling apik ing Wise kanggo wong manca | Agen pambuka akun paling apik ing Wise kanggo wong manca | Akuntan pambuka akun paling apik ing Wise kanggo wong manca

Pitakon Paling Sering - Wicaksana

 Dolan maring Wicaksana.

Bukak Akun karo EMI Banks.

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan