Opening Bank Bank

Bukak Akun Bank ing 106 Negara lan 50 Amerika Serikat

Miwiti saka $ 100

  • Panyedhiya layanan paling apik lan paling gedhe
  • Bantuan pambukaan akun bank internasional ing meh kabeh bagean ing Donya
  • Confidentiality Dijamin

Bank pribadi Acc. Bank Corporate Acc.

Cara Bukak Akun Bank

pilihan

pilihan

Mangga pilih bank sing disenengi lan kirim informasi lan Dokumen.

Preparation

Preparation

Penyediaan soal selidik lan dokumen sing dibutuhake kanggo diteliti dening sampeyan lan pejabat bank.

Processing

Processing

Signature ing kabeh dokumen sing dibutuhake kanggo ngirim. Ing sawetara kasus, panggilan video / konferensi karo pejabat bank kanggo ngrampungake proses.

Kasuksesan

Kasuksesan

Seneng nggunakake akun bank internasional sampeyan ing njero negara utawa internasional yen sukses.

Pilih Akun Bank

[estimation_form form_id = ”36 taun]

Telusuri Akun Bank miturut Wilayah

[akursion id = ”4614 ″]

[akursion id = ”4613 ″]

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Sajrone wektu, Million Makers nggawe hubungane karo bank internasional kanthi luwih saka 110 lembaga internasional.

Kita banget nututi prinsip "M Care":

Harga Kompetitif, Toko Stop Stop, Layanan pribadi, Hubungan Jalur Global, Tapak sikil Global, kualitas, integritas, Kesadaran Budaya sing Unik, Pendhaftaran Tailor digawe, Ahli Teknologi Kuat lan Kekayaan Pengalaman.

Prosedur pambukaan akun bank kalebu:

  • Verifikasi dokumentasi pribadi & perusahaan.
  • Rampung formulir aplikasi bank sing banjur diterusake menyang klien kanggo menehi tandha karo pandhuan sing dibutuhake.
  • Banjur, kita ngirim paket lengkap menyang bank kanggo persetujuan akhir.
  • Banjur, ngawasi proses pambukaan akun nganti alokasi akun wektu lan kit banking ditampa.

Tulung dicathet

  • Kabeh rega sing didhaptar ing situs web kita mung kanggo pitulung babagan prosedur lan aplikasi pambukaan akun bank lan iki minangka biaya profesional kita lan biaya kasebut ora bakal nyakup biaya bank lan komisi kanggo transaksi utawa perawatan akun utawa biaya liyane.
  • Kabeh biaya profesional kita nyatakake mung kanggo perusahaan sing kegiatan bisnis sing ora mbutuhake lisensi lan peraturan profesional (umpamane nyekel, perdagangan, layanan utawa perusahaan real estate, lan sapiturute). Yen perusahaan sampeyan lagi urusan finansial karo dana pihak katelu (eg broker, ekuitas, dana bareng, dll) utawa perusahaan liyane sing dilisensi lan diatur dening panguwasa pemerintah sing diakoni, hubungi kita kanggo Kutipan.
  • Bank ndarbeni hak cipta tunggal kanggo nampa utawa nolak aplikasi kanggo mbukak akun, amarga kita bakal ngenalake sampeyan menyang bank lan nuntun sampeyan menyang proses pambukaan akun kabeh; Nanging kita ora bisa njamin manawa akun sampeyan bakal disetujoni dening bank lan sukses dibukak.
  • Amarga peraturan internasional, kita ora bisa ngrewangi layanan pambukaan akun bank menyang warga negara ing ngisor iki, Klik ing kene: Negara Sanktat FATF

Yen sampeyan ngarepake Layanan Akuntansi lan Auditing ing negara apa wae, sing ora kadhaptar ing situs web, hubungi langsung karo e-mail
info@milyunmaker.com utawa nelpon Austria +43720883676, Armenia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, UK +442033184026, USA +19299992153

paspor (1)

Nyalin passport sing bener

Paspor kudu ditandatangani lan tandha kudu cocog karo tandha ing formulir aplikasi. Foto kasebut kudu jelas lan kalebu kualitas sing apik.

dokumen

Saluran utami utawa sertifikat salinan asli utawa statement

(kanggo verifikasi alamat omah, tanggal ora luwih saka 3 wulan). bil utami rumah tangga (umpamane listrik, banyu, gas, utawa telpon line telpon nanging dudu bil telpon seluler, ing wilayah paling ukum), sampeyan uga bisa menehi statement bank, statement kertu kredit utawa surat referensi bank (tanggal ora luwih saka 3 wulan) minangka bukti alamat.

layang

Salinan referensi asli Bank utawa asli saka Banker

(tanggal ora luwih saka 3 wulan). Meh kabeh bank ing saindenging jagad ngetokake "Rujukan Rapat". Sampeyan mung bisa njaluk Surat Rujukan saka bank, ing ngendi sampeyan duwe akun. Huruf referensi kudu nuduhake konfirmasi wektu hubungan, Nomer akun, imbangan kaya tanggal kasebut lan nyebutake "operasi akun kepenak".

wangun

Formulir Aplikasi sing lengkap lan mlebu

resume

Resume pribadi

Tulung dicathet

  • Inase, dokumen sing diwenehake sing ora nganggo basa Inggris, yen ngono, terjemahan sing dibutuhake dibutuhake.
  • Sawise kabeh dokumentasi wis siyap kirim email salinan alus menyang wakil kita kanggo diteliti, penting banget kanggo nyedhiyakake (kabeh) isi lengkap supaya nyegah tundha ing proses pambukaan akun.
  • Ana sawetara Negara sing mung Passport Copy lan Translation of Passport sing dibutuhake.
  • Perusahaan kita babar blas nglawan Penguburan Dhuwit, Perdagangan Obat, Terorisme lan Trafficking Manungsa, mula, ING NGISI TANPA PANJENONG.

Yen sampeyan ngarepake Layanan Akuntansi lan Auditing ing negara apa wae, sing ora kadhaptar ing situs web, hubungi langsung karo e-mail
info@milyunmaker.com utawa nelpon Austria +43720883676, Armenia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, UK +442033184026, USA +19299992153

Recruitment kanggo Mbukak akun Bank Corporate

A pesawat saka dokumen perusahaan sah sing kalebu:

  • Certificate of Incorporation
  • Memorandum lan Artikel Association, dokumen sing nyatakake janjian sutradara perusahaan lan sekretaris (yen ana), dokumen sing nyathet kantor sing kadaptar, Sertifikat Kongsi, sertifikat sertifikat sing apik, yen ngono, perusahaan luwih saka 12 wulan.
  • Salin Struktur Corporate Kopling, ngenali pemilik nyata ono gunane
  • Lisensi Valid (yen ana)

Kanggo saben direktur, pemegang saham, sekretaris, tandha signatory lan pamilik mupangat utama:

  • Dikirim saka paspor sing bener
  • Paspor kudu ditandatangani lan tandha kudu cocog karo tandha ing formulir aplikasi.
  • Foto kudu jelas lan kalebu kualitas sing apik
  • Salinan Utilitas utawa sertifikat salinan asli / statement bank (kanggo verifikasi alamat omah, tanggal ora luwih saka 3 wulan). bil utami rumah tangga (umpamane listrik, banyu, gas, utawa telpon line telpon nanging dudu bil telpon seluler, ing wilayah paling ukum), sampeyan uga bisa menehi statement bank, statement kertu kredit utawa surat referensi bank (tanggal ora luwih saka 3 wulan) minangka bukti alamat.
  • Salinan referensi asli utawa sertifikat surat referensi Banker (tanggal ora luwih saka 3 wulan). Meh kabeh bank ing saindenging jagad ngetokake "Rujukan Rapat". Sampeyan mung bisa njaluk Surat Rujukan saka bank, ing ngendi sampeyan duwe akun. Huruf referensi kudu nuduhake konfirmasi wektu hubungan, Nomer akun, imbangan kaya tanggal kasebut lan nyebutake "operasi akun kepenak".
  • Daya Pengacara (yen ana)
  • Resume pribadi

Kanggo saben petugas perusahaan (Yen direktur perusahaan utawa pemegang saham minangka entitas legal), wenehi:

Set dokumen perusahaan sah sing dumadi saka:

  • Salinan dokumen konstitusional (Sertifikat Penyambungan, Artikel, lsp).
  • Salinan Daftar Corporate (sing kalebu Daftar Pemegang Saham, Direktor lan Sekretaris).
  • Salin Struktur Perusahaan.
  • Sertifikat Pendhaftaran apik.

Tulung dicathet

  • Inase, dokumen sing diwenehake sing ora nganggo basa Inggris, yen ngono, terjemahan sing dibutuhake dibutuhake, kosok balene, amarga ana sawetara jusrisdiction.
  • Sawise kabeh dokumentasi wis siyap kirim email salinan alus menyang wakil kita kanggo diteliti, penting banget kanggo nyedhiyakake (kabeh) isi lengkap supaya nyegah tundha ing proses pambukaan akun. Perusahaan kita babar blas nglawan Penguburan Dhuwit, Perdagangan Obat, Terorisme lan Trafficking Manungsa, mula, ING NGISI TANPA PANJENONG.

Yen sampeyan ngarepake Layanan Akuntansi lan Auditing ing negara apa wae, sing ora kadhaptar ing situs web, hubungi langsung karo e-mail
info@milyunmaker.com utawa nelpon Austria +43720883676, Armenia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, UK +442033184026, USA +19299992153

Milyar Makers mbiyantu Individu lan Perusahaan kanthi macem-macem kegiatan bisnis, meh kabeh nanging ana sawetara kegiatan bisnis sing ora didhukung dening kita.

Kegiatan sing Dilisensi:

Yen sampeyan nindakake kegiatan tanpa lisensi sing dibutuhake utawa diwenehake dening panguwasa sing relevan, kita ing Million Makers ora bakal mbantu sampeyan mbukak layanan pambukaan akun bank sing ana gandhengane karo kegiatan sing ora dilisensi.

Sawetara Conto kegiatan sing Dilisensi: Game, Main Judi, Lotteries, Kasedhiya layanan finansial sing melu dagang / makelar ing ijol-ijolan manca, bisnis perbankan, bisnis asuransi, operasi lan administrasi skema investasi kolektif lan dana gotong royong, instrumen turunan basis finansial lan komoditas liyane, uga menehi saran investasi kanggo umum , layanan pangolahan pambayaran, ijol-ijolan dhuwit, pangiriman dhuwit utawa brokering dhuwit, manajemen aset lan layanan hak asuh aman.

Hubungi kita, yen sampeyan butuh pitulung kanggo lisensi perusahaan Finansial, broker Forex utawa Gambling.

Kita ora ndhukung utawa menehi layanan kanggo kategori bisnis ing ngisor iki:

  • Piranti apa wae sing bisa nyebabake planggaran hak asasi manungsa utawa digunakke kanggo nyiksa.
  • Perdagangan, distribusi utawa manufaktur senjata, gaman, amunisi, mercenary utawa kontrak sing larang.
  • Pengawasan teknis utawa peralatan bugging utawa espionage industri.
  • Sembarang kegiatan ilegal utawa pidana utawa individu (s) ireng sing dideleng miturut ukum negara apa wae.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, kimia utawa nuklir sing mbebayani utawa mbebayani uga kalebu, peralatan utawa mesin sing digunakake kanggo ngasilake, nangani utawa mbuwang bahan (bahan) kasebut.
  • Dagang, panyimpenan, utawa transportasi organ-organ Manungsa utawa kewan, nyiksa kewan utawa nggunakake kewan kanggo tes ilmiah utawa produk.
  • Agen Adoption, kalebu prosedur keibubapaan utawa nyiksa hak asasi manungsa;
  • Kultus agama lan amal dheweke.
  • Pornografi.
  • Penjualan Pyramid.
  • Obat-obatan obat-obatan.
  • Kegiatan bisnis, sing miturut undang-undang lan peraturan negara pambentukan Entitas kena lisensi lan ditindakake tanpa entuk lisensi.

Milyar Makarya liwat kemitraan internasional lan Asosiasi karo CFA Profesional, Akuntan, Associates Keuangan, Tim Pengacara Imigrasi, ngurus portofolio saka pajeg mbayar individu lan lembaga bisnis internasional sing meh kabeh ukum-ukum karo klien baleni kanthi rezeki saka jangka panjang kita hubungan karo klien kita nganti pirang-pirang taun amarga keunggulan layanan, empati lan harga kompetitif.

Kita nyedhiyakake layanan akuntansi lan / utawa audit kanggo lembaga bisnis internasional sing digabung ing yurisdiksi ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uruguay

Yen sampeyan ngarepake Layanan Akuntansi lan Auditing ing negara apa wae, sing ora kadhaptar ing situs web, hubungi langsung karo e-mail
info@milyunmaker.com utawa nelpon Austria +43720883676, Armenia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, UK +442033184026, USA +19299992153

Pangiriman dokumen korporat utawa kit perbankan menyang target klien mbutuhake biaya tambahan, saéngga, bakal ditambah kanthi otomatis invoice sajrone checkout. Biaya pengiriman kanggo layanan kurir internasional disetel kanthi otomatis, mula, 110 USD ditambah kanthi otomatis ing grobag.

Pedoman Profesional lan dhukungan

Nyuwun Konsultasi Gratis


5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan