Mlebu

🔍
en
X

Akreditasi, Mitra lan Inspirasi

toko siji-mandheg

Toko Siji Stop

11 taun pengalaman

11 taun pengalaman

1000 + Proyek

1000 + Proyek

Klien Internasional

Klien Internasional

kualitas internasional

Kualitas Internasional

reregan kompetitif

Ragad Competitive

Akreditasi, Mitra lan Inspirasi

peserta-dewan-kanggo-kesejahteraan-saka-imigran

Dewan Bersama kanggo Kesejahteraan Pendatang

Dewan Bersama kanggo Kesejahteraan Pendatang minangka organisasi sukarela nasional, kampanye kanggo keadilan lan nglawan rasisme ing hukum imigrasi lan suaka.

peserta-dewan-kanggo-kesejahteraan-saka-imigran

Asosiasi Penasihat Imigrasi sing Dikatur

Penasihat Imigrasi kita minangka anggota saka Penasehat Imigrasi sing Dikatur, yaiku Asosiasi Profesional kanggo Penasihat Imigrasi sing diatur ing Inggris. Asosiasi Asosiasi Penasihat Imigrasi sing diatur yaiku ningkatake profesionalisme kabeh penasihat imigrasi sing diatur lan mbangun kemitraan / koordinasi lan ningkatake komunikasi ing antarane kabeh badan, organisasi lan institusi imigrasi.

peserta-dewan-kanggo-kesejahteraan-saka-imigran

Masyarakat kanggo manajemen sumber daya manusia

Profesional HR kita minangka anggota Masyarakat kanggo manajemen sumber daya manungsa lan ngetutake praktik HR paling apik ing saindhenging Globe.

peserta-dewan-kanggo-kesejahteraan-saka-imigran

Asosiasi Teknologi Informasi Kanada

Bantuan UK-Legal-lan-Imigrasi

uk

Pitulungan Legal lan Imigrasi Inggris

Milyar Makarya lan kanca - kanca kita padha kerja kanggo lan ing sangisoré Pengacara EEA selaras karo Seksi 84 Undhang Imigrasi lan Asylum 1999. Kita kerja karo penasihat imigrasi Inggris sing diatur karo Kantor Komisioner Layanan Imigrasi (OISC). OISC tanggung jawab kanggo ngatur penasihat imigrasi miturut Kode Piawaian lan Komisioner Komisaris.

asosiasi american-imigrasi-pengacara-asosiasi

us

AS Non Imigran lan Bantuan Khusus

Pengacara-pengacara Amerika Serikat sing mumpuni minangka anggota Persatuan Bar Amerika lan uga dadi anggota The American Immigration Attorney Association (AILA), didegake tanggal 14 Oktober 1946 lan asosiasi bar sukarela kanthi luwih saka 15.000 pengacara lan profesor hukum sing praktek lan mulang hukum imigrasi.

Owahe-migration-agen-registrasi-wewenang

australia

Pitulungan Imigrasi Australia

Konsultan Imigrasi Australia lan pengacara kita kadaptar karo Otoritas Pendaptaran Agen Migrasi (MARA) minangka badan registrasi resmi kanggo penasihat imigrasi Australia kaya sing dibutuhake ing hukum Australia.

iccrc

Canada

Konsultan Imigrasi Dewan Pengaturan Kanada

Konsultan imigrasi Kanada sing nyedhiyakake layanan imigrasi kanggo klien kita yaiku anggota Konsultan Imigrasi Dewan Regulasi Kanada. Konsultan Imigrasi Dewan Regulasi Kanada (ICCRC) (Conseil de Réglementation des Consultants en Immigration du Canada (CRCIC)) minangka panguwasa pangaturan ing saindenging negara sing digawe dening Pamrentah Kanada kanggo ngawasi lan nglindhungi konsumen sing mbutuhake layanan Konsultan Imigrasi Kanada.

lacca

Asosiasi Konsultan Korporat Amerika Latin

Asosiasi sing makarya ing Amerika Latin minangka anggota LACCA. Asosiasi Konsultan Korporat Latin Latin nyawijahi pedoman ing omah sing kerja ing wilayah kasebut, nyedhiyakake kesempatan kanggo sesambungan, nuduhake ide lan praktik lan jaringan sing paling apik karo para kanca ing Amerika Latin.

argentina Bolivia brasil chile Colombia peru ecuador guyana mexico uruduay venezuela

europe

Tujuan Layanan Legal Eropa yaiku nyedhiyakake perlindungan Perlindungan kanggo warga, asosiasi lan perusahaan.

Mitra Strategis Online

situs sing dipercaya

bapak-bapak

sewa-web

Siji-kepercayaan

kapercayan-telpon

situs sing dipercaya

Kepatuhan Online

logo sendpulse

Thanks kanggo Khusus Kirim, amarga dhukungan lan dipercaya dheweke.

Khusus kanggo

CNN

Bcc

google

facebook

twitter

youtube

wali

al-jazeera

warta-euro

ndhv

kaping-kaping-york-kaping

yahoo

entraprunure

us-warta

yec

bisnis-insider

b2c

jurnal-bisnis-jurnal

tren-cilik-cilik

Inspirasi

ruwangan

american-abang-salib

peserta-dewan-kanggo-kesejahteraan-saka-imigran

Mitra Konten

Kita mung ngucapake sawetara Accreditations and Partnerships.

Kanggo alasan profesional, angel banget kanggo ngungkapake kabeh asosiasi, nanging, kita setya menehi dhukungan lan layanan sing paling apik, kanggo sampeyan entuk target, cita-cita lan misi, meh ing saindenging jagad kanthi rega kompetitif sing paling apik lan struktur ragad.

* Cathetan Kita ora nampa tugas ing ngendi kita duwe keraguan sethithik nyedhiyakake jaminan layanan sing paling apik.

manuk

Miwiti

Million Makers minangka panyedhiya solusi mandeg kanggo menehi solusi kanggo bisnis sing bisa mbantu bisnis sampeyan ora mung kanggo Solusi IT, nanging uga nggedhekake domestik nanging uga internasional, ora mung diwatesi kanggo ngembangake Web, solusi E-dagang, pangembangan aplikasi, pemasaran digital, solusi piranti lunak lan Perkembangan lan implementasi tecnology Blockchain kanggo bisnis sampeyan kanthi rega sing kompetitif, nanging, kita uga menehi solusi kanggo ngrampungake gateway pambayaran, layanan ukum, konsultasi finansial, Solusi HR sing disesuaikan, nggabungake perusahaan ing sembarang bidang hukum sing cocog kanggo kabutuhan bisnis, mbukak akun bank, registrasi merek dagang ing 98 negara kanthi mung siji formulir aplikasi, jenenge sawetara.

Kita uga minangka pambuka, mula, kita ngerti syarat, ngrancang lan latihan sing dibutuhake, lara. Kita mbantu, dhukungan lan mentor Start-up kanggo mindhah ing arah sing tepat ing pigura wektu paling cepet kanthi biaya sing paling murah.

wiwitan-banner

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Nyekel Tangan

Nyekel Tangan

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Dhukungan Client Client

Dhukungan Client Client

inkubasi & pendanaan

Inkubasi & Pembiayaan

Kita duwe jaringan investor internasional sing gedhe banget, mula iku, minangka dhukungan, kita uga mbantu nyambungake wiwitan kanthi calon investor.

Idea

We are mbukak kanggo gagasan lan rencana bisnis anyar, yen sampeyan mikir sampeyan bisa kontribusi kanthi positif, kita bakal ngrungokake, nglakokake lan investasi.

manuk

Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerti

Kita entuk pengalaman taun kanggo nyempurnakake spesialisasi lan asosiasi internasional lan kemitraan kanggo menehi layanan lan solusi sing apik kanggo para klien kanthi rega sing paling kompetitif.

Kita nggawe kesempatan kanggo Individu lan Perusahaan kanggo ngasilake sistem sing luwih apik, disesuaikan lan disesuaikan.

Iku kanggo sampeyan. Kita bakal luwih kenal karo sampeyan, bisnis lan tujuane kanthi lengkap sadurunge ngrembug opsi utawa kesempatan potensial.

Liwat pengalaman sing akeh lan macem-macem layanan sing diwenehake dening perusahaan, nulungi individu, kulawarga, bisnis lan perusahaan liwat keahlian khusus kanggo relokasi, nyengkuyung, nggedhekake lan tuwuh, kita bakal entuk posisi sing apik kanggo nuntun sampeyan menyang dalan sukses. Apa sampeyan pengin relokasi, gabung lan akuisisi utawa nggoleki proses kantor mburi, nggoleki ibukutha utawa mitra strategis utawa nggoleki rencana kasuksesan generasi, konsultasi finansial lan dhukungan, utawa golek layanan real estate utawa layanan sing gegandhengan karo imigrasi. utawa pendidikan ing luar negeri utawa solusi IT kita bisa nulung sampeyan ing kabeh layanan sing ana kanggo ndhukung

ngrancang proyek

ngrancang-ngrancang

Minangka individu utawa pemilik utawa perusahaan saka perusahaan independen utawa perusahaan, kabeh wong ditantang ora mung karo proses ngatur kegiatan saben dinane, nanging, kanthi trep kanggo njamin sukses jangka pendek lan jangka panjang kanggo awake dhewe. Nanging, nalika biaya saya mundhak lan kepatuhan nggawe tantangan sing luwih gedhe, sampeyan bakal isih mikir kepiye sampeyan bakal terus slamet - apike bakal terus - sajrone jaman anyar iki.

Langkah Kita dening Langkah Pendapat - Saka Wiwiti Sukses

Langkah 1: Ngenali kabutuhan individu / Kulawarga / Bisnis / Koperasi.
Langkah 2: Pilihan kesempatan / pilihan sing paling apik kanggo sukses lan tujuan sing sukses.
Langkah 3: Ngirim pilihan sing paling apik kanggo persetujuan.
Langkah 4: Yen bisa, ngawasi kunjungan menyang negara kasebut, yen ora ana.
Langkah 5: Sinau babagan kelayakan.
Langkah 6: Saran finansial lan pajak, yen ana.
Langkah 7: Ringkesan lan panjelasan rinci babagan kemungkinan bisa.
Langkah 8: Pengawasan ing proses.
Langkah 9: Nyiapake lan ngirim menyang Panguwasa sing ana gandhengane.
Langkah 10: SUKSES

Kabeh Layanan lan SolusiPenting banget kanggo milih mitra sing cocog kanggo tujuan lan cita-cita sampeyan, kita ing Million Makers disiapake supaya bisa sukses.

Klien Kita minangka kulawarga lan kita tansah siyaga klien kanthi empati lan sabar supaya bisa sukses.
Kabeh Layanan lan SolusiMillion Makers minangka panyedhiya solusi mandeg, kita nyedhiyakake solusi sing disesuaikan lan disesuaikan kanggo individu, kulawarga, bisnis lan perusahaan sing mbantu sampeyan ora mung ing njero omah nanging uga sacara internasional kanggo masalah sing ana hubungane karo imigrasi, imigrasi investor, imigrasi bisnis, ijin kerja, ijin omah , kewarganegaraan, pendhidhikan internasional, konsultasi bisnis, solusi bisnis, penempatan internasional, solusi HR sing disesuaikan, dodolan lan tuku bisnis, CRM Solutions, gerbang pembayaran, pembentukan perusahaan ing 98 yurisdiksi, pambukaan akun bank, registrasi merek dagang ing 119 negara kanthi mung siji aplikasi wujud, lisensi bisnis, kantor virtual, nomer virtual, ekspansi internasional, layanan hukum, evaluasi bisnis, penasihat legal, konsultasi finansial, penasihat real estate, ngowahi konsulat, peralatan lan finansial modal kerja, amarga tekun lan netepi, kita uga duwe spesialisasi kanggo nyedhiyakake Solusi IT khusus kaya pangembangan Web, Eco Solusi mmerce, pangembangan aplikasi, pemasaran digital, solusi piranti lunak lan pangembangan teknologi Blockchain kanggo sawetara sawetara kanthi rega sing kompetitif ..

Bukak

Layanan IT kita ditawani macem-macem bisnis kabeh jinis lan ukuran. Kita ngladeni industri ing ngisor iki:

banking

banking

Proses Bisnis-Proses

Outsourcing Proses Bisnis

Infrastruktur-lan-Konstruksi

Infrastruktur lan Konstruksi

Education

Education

Pangan & Minuman

Food & Beverage

Health Care

Health Care

Manufacturing

Manufacturing

Tenaga listrik tenaga surya

Tenaga listrik tenaga surya

insurance

insurance

Teknologi informasi

Teknologi informasi

Layanan Hukum

Layanan Hukum

Wisata & Pariwisata

Wisata & Pariwisata

Petrokimia

Petrokimia

Riset & Pembangunan

Riset & Pengembangan

Layanan Keuangan

Layanan Keuangan

Industri Crypto

Industri Crypto

Telekomunikasi

Telekomunikasi

Produksi & Riset Pertanian

Produksi & Riset Pertanian

automobile

automobile

Kita nyedhiyakake layanan lan dhukungan ing yurisdiksi ing ngisor iki:

  • Albania
  • Antigua lan Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgium
  • Belize
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Costa Rica
  • China
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Republik Dominika
  • Dubai
  • Ecuador
  • Estonia
  • Finland
  • Fiji
  • France
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Grenada
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Macedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Panama
  • Philippines
  • Poland
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts lan Nevis
  • Saudi Arabia
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovenia
  • Afrika Kidul
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swedia
  • Swiss
  • Thailand
  • Turkey
  • Inggris
  • Ukraine
  • Uni Emirat Arab
  • Amerika Serikat saka Amerika
  • Uruguay

Pengganti Million Makers

Pengalaman prabédan.

Care mbangun karo sampeyan ing pikiran

Minangka mitra internasional, kita nguatake klien kanggo tuwuh luwih cepet lan
kathah sanget kanthi nglamar sampeyan ing dalan wutah.

Toko Siji Stop

Toko Siji Stop

Kita nawakake macem-macem solusi ing sangisore siji atap, kemitraan kanggo kabeh kabutuhan pertumbuhan lokal utawa global.

Layanan pribadi

Layanan pribadi

Tansah ana kanggo mangsuli pitakon, ndhukung sampeyan ing tujuan lan aspirasi, mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit.

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Tukang Ngatur Tukang Jupuk

Kabutuhan saben beda, mula, kita mesthi ngrancang solusi kanggo sampeyan, kanggo jalur wutah internasional.

Ragad Competitive

Ragad Competitive

Fees kanggo layanan kita pancen kompetitif tanpa biaya sing didhelikake, sing bisa dianggo kanggo kabeh, apa sampeyan minangka individu utawa perusahaan cilik, medium utawa gedhe.

Keahlian industri sing kuwat

Keahlian industri sing kuwat

Sajrone pirang-pirang taun kerja karo Individu, kulawarga, lan perusahaan, kita wis ngetrapake kawruh utama ing njangkepi spektrum layanan internasional, internasional.

Kasugihan Pengalaman

Kasugihan Pengalaman

Kita duwe tim profesional, asosiasi lan mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake pengalaman sing akeh kanggo para klien.

Quality

Quality

Kita minangka Mitra, panyedhiya layanan, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kewangan, Ahli Imigrasi lan wong sing berprestasi asil, lan berorientasi.

Integritas

Integritas

Nalika ngadhepi keputusan sing angel, kita ora bakal nolak kompromi lan prinsip. Kita nglakoni apa sing bener, dudu sing paling gampang.

Tapak sikil Global

Tapak sikil Global

Kita ngladeni individu, kulawarga lan perusahaan ing saindenging internasional, mula bisa mupangati lan ningkatake wutah global.

1 Titik Hubungan

1 Titik Hubungan

Kita kene kanggo nggawe relokasi, pertumbuhan, ekspansi lan kabutuhan kanthi menehi 1 kontak.

Kesadaran Budaya sing Unik

Kesadaran Budaya sing Unik

Ngarsane khas ing pasar internasional utama nyedhiyakake kita, kawruh lokal ahli supaya bisa menehi sampeyan platform dhukungan sing paling lengkap.

sukses

sukses

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Legal: 19132.
Layanan IT: 1000+ Proyek
Layanan Perusahaan: 26742.
Isih Counting.

[fc id = '1 ′ type =' popup 'button_color =' # 4488ee 'font_color =' putih '] Panjaluk Saiki [/ fc]

5.0

Rating

Adhedhasar 2018 ulasan